Neler Yeni

Gaming monitör yardım lütfen

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
Dostlar monitör almak istiyorum bütçem 1500/1700tl aklımda 3 adet monitör var nasip olursa incehesap gaming gecesi olursa bu Cuma oradan almak istiyorum olmazsada alacam artık çünkü sistemi kuralı 1 ay oldu
1. Monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...MIw5_cpra87QIVDWAYCh36wgzYEAAYASAAEgKLPvD_BwE
2.monitör
3.monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
aoc 24g2u bizzat kullanıyorum mükemmel bir monitör pivotu var ips panel çok memnun kalırsın bu fiyata

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aoc 24g2u bizzat kullanıyorum mükemmel bir monitör pivotu var ips panel çok memnun kalırsın bu fiyata
Bu fiyatı vermeye değer diyorsun yani?
Peki dostum bu ekranın herhangi bir kronik sorunu varmıdır? Ghosting ölü piksel ışık sızması falan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Bu fiyatı vermeye değer diyorsun yani?
Peki dostum bu ekranın herhangi bir kronik sorunu varmıdır? Ghosting ölü piksel ışık sızması falan?
ben itopyadan almıştım sorun çıkmamıştı ben aldığımda 0 ölü piksel sorunsuz geldi aldığın satıcıya göre değişebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Dostlar monitör almak istiyorum bütçem 1500/1700tl aklımda 3 adet monitör var nasip olursa incehesap gaming gecesi olursa bu Cuma oradan almak istiyorum olmazsada alacam artık çünkü sistemi kuralı 1 ay oldu
1. Monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...MIw5_cpra87QIVDWAYCh36wgzYEAAYASAAEgKLPvD_BwE
2.monitör
3.monitör
size şunu ekleyeyim msi diyenler olmuş
1-eğerki büyük ekran dert değil diyorsanız 27 inç bakabilirsiniz ama bana göre gereksiz 24 inç tam bir monitör boyutu denebilir.
2-2.olarak pivot özelliğini kullanmam diyorsanız (işte kısayol atayıp twitter googleda ödev yaparken yazı okurken monitörü dikey kullanıp daha rahat kullanmak) msi bakabilirsiniz ama msi sadece yukarı aşağı hareket ediyor aoc de daha rahat edersiniz ekranı baya yukarı kalkıyor aoc nin hem ekranın boyu yükseltilip alçaltılabiliyor hemde açısını ayarlayabiliyorsunuz baya hareket özgürlüğünüz var.
Ve de msi diyince marka giriyor işin içine bunları dikkate alarak msi veya aoc tercih edebilirsiniz aoc alarak 200-300 tl cebinizde kalabilir. Diyeceklerim bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.monitör
3.monitör
ama aoc de yılların monitör markası marka diyince sanki bilinmez bir marka olarak demek istemedim

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Fiyat düşer mi acaba?
ya bence bir monitör sadece oyun odaklı alınmamalı göz zevkinizide katın ips panel daha canlı ver görüş açısı değişse bile görüntüyü aynı görürsünüz tn sadece oyun odaklı diye biliyorum

Fiyat düşer mi acaba?
bence siz aoc alın msi 2300 tl gördüm itopyada 1900 tl ye aoc alın itopyadan cebinizde kalsın msi dan daya iyi daha ucuza

Fiyat düşer mi acaba?
hemde aoc nin satıcısı incehesap bence daha güvenilir garantiye yollayabilirsiniz incehsap a onlar ilgilenir

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
ya bence bir monitör sadece oyun odaklı alınmamalı göz zevkinizide katın ips panel daha canlı ver görüş açısı değişse bile görüntüyü aynı görürsünüz tn sadece oyun odaklı diye biliyorum

bence siz aoc alın msi 2300 TL gördüm itopyada 1900 TL ye aoc alın itopyadan cebinizde kalsın msi dan daya iyi daha ucuza

hemde aoc nin satıcısı incehesap bence daha güvenilir garantiye yollayabilirsiniz incehsap a onlar ilgilenir
Cumayı bekleyecem indirim kovalıcam aoc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,624
Üyeler
168,655
Son üye
scaletta
Top Bottom