Neler Yeni

Gaming mouse tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Bu mouse almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ya da tavsiye eder misiniz?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bu mouse almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ya da tavsiye eder misiniz?
Oha 2 bin TL edecek bi mouse değil o hocam naptın :D Siyah versiyonunu al o 900 lira. İlla beyaz olsun diyorsan da

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
kilan embappe
A950 Pro 4K rakipsiz 2K fiyatda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
A950 Pro 4K rakipsiz 2K fiyatda.
Dareu markayı hiç bilmiyorum hocam bilgi verebilme imkanınız var mıdır acaba kullandınız mı hiç sağlam bir mouse almak istiyorum kablosuz ve uzun süre götürsün beni

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
kilan embappe
Dareu markayı hiç bilmiyorum hocam bilgi verebilme imkanınız var mıdır acaba kullandınız mı hiç sağlam bir mouse almak istiyorum kablosuz ve uzun süre götürsün beni
Şu an alabileceğiniz top seviye mouselardan diyebilirim hocam. Model O wireless falan çok kronik sorunlu ürünler. Tavsiye etmem. Dareu A950 Pro 4K kaliteli ve F/P bir ürün. Klavyeleri de harika fiyatlarda. Tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Şu an alabileceğiniz top seviye mouselardan diyebilirim hocam. Model O wireless falan çok kronik sorunlu ürünler. Tavsiye etmem. Dareu A950 Pro 4K kaliteli ve F/P bir ürün. Klavyeleri de harika fiyatlarda. Tavsiye ederim.
Connectgame'de satılıyor ürünleri o siteyi de hiç bilmiyorum güvenilir midir? Hepsiburada da satılıyor aynı satıcı ama emin olamadım hocam

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
kilan embappe
Connectgame'de satılıyor ürünleri o siteyi de hiç bilmiyorum güvenilir midir? Hepsiburada da satılıyor aynı satıcı ama emin olamadım hocam
Connectgame yarı güvenilir. Ürün elinize ulaşır. Ama garantili durum olursa MUHATTAP yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Connectgame yarı güvenilir. Ürün elinize ulaşır. Ama garantili durum olursa MUHATTAP yok.
Anladım hocam teşekkürler. Peki başka önerebilceğiniz bir kablosuz mouse var mıdır bütçe sıkıntı değil

shipuren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Shipuren
Bu arada A950 Pro 4K baya baya iyi çok hoşuma gitti her detayı. Ürünün kutu içeriği bile çok zengin. Connectgame'den geçen hafta sipariş verdim. 2 günde kargoladılar ulaştı elime fakat kargoyu alıcı ödemeli gönderiyorlar 94 tl haberinde olsun.

aslan6226

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş
vxe r1 pro alabilirsin tavsiye ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Bu arada A950 Pro 4K baya baya iyi çok hoşuma gitti her detayı. Ürünün kutu içeriği bile çok zengin. Connectgame'den geçen hafta sipariş verdim. 2 günde kargoladılar ulaştı elime fakat kargoyu alıcı ödemeli gönderiyorlar 94 tl haberinde olsun.
Anladım hocam. Fps oyunları oynuyorum genelde, rahat bir mouse mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vxe r1 pro alabilirsin tavsiye ediyorum
Wraithesports sayfası güvenilir midir peki bir iki kere duydum sadece markayı da pek bilmiyorum kaliteli midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,327
Üyeler
159,605
Son üye
Utrab
Top Bottom