Neler Yeni

Gaming Tuf 3060 Kasayı Aldım Sizce Iyi Ettim Mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hocam rtx 3060 8500 Tl den satıldı dün. Kalan 5500 Tl gerisini kurtarıyorsa iyi fiyat demektir. Ama işlemci ve anakart ilerde update ister. Şuan bile tam besleyemeyeceği oyunlar olacaktır ekran kartını o işlemcinin. Kalan kısmının en büyüj bölümünü kasaya ayırmıslar galiba kasa çünkü baya iyi keşke kasayı daha uygun yapıp işlemciyi güçlendirselermiş.

The GodFather

80+ Silver
Hocam rtx 3060 8500 TL den satıldı dün. Kalan 5500 TL gerisini kurtarıyorsa iyi fiyat demektir. Ama işlemci ve anakart ilerde update ister. Şuan bile tam besleyemeyeceği oyunlar olacaktır ekran kartını o işlemcinin. Kalan kısmının en büyüj bölümünü kasaya ayırmıslar galiba kasa çünkü baya iyi keşke kasayı daha uygun yapıp işlemciyi güçlendirselermiş.
Kasadan kısıp işlemciyi yükseltseler dediğiniz gibi daha iyi olurdu ancak böyle yapmışlar. Çok darboğaz yaparsa işlemciyi 10700k veya 11600k yapmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman hayırlı olsun. 10/10 sistem olmuş sizin için. Darboğaz falan gram yapmaz 2k da. Güle güle kullanın upgrade gerek yok
Teşekkür ederim 🤗

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende alıcamda ikilemde kaldım şimdi reis yeni sistem çıkarırsa ve o daha iyi olur büyük ihtimalle onu da göze almak lazım ikilemdeyim yani şuan

The GodFather

80+ Silver
Bende alıcamda ikilemde kaldım şimdi reis yeni sistem çıkarırsa ve o daha iyi olur büyük ihtimalle onu da göze almak lazım ikilemdeyim yani şuan
Valla kanka onu bende çok düşündüm de dün gaming gecesinde ki 3060lı kasayı alamayınca patladım bunu aldım

Bence o kasayı itopyanın kuruluş gününde çıkarabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan dahi gidip alırım da sanırım almicam riske girip beklicem tekrardan eminim ki efsane bişey gelicek çünkü manyak bişey gelicek dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Kasadan kısıp işlemciyi yükseltseler dediğiniz gibi daha iyi olurdu ancak böyle yapmışlar. Çok darboğaz yaparsa işlemciyi 10700k veya 11600k yapmayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim 🤗
Valla ben bu kasayıda çok beğeniyorum. Baya göze hitap eden ve çok sağlamda bir kasa. Arkadaşımda var bu kasan atom bombası atılsa içine gir sığınak olarak kullan okadar taş gibi :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Dar boğazı çok nadir yeni çıkmıs optimizasyonu kötü oyunlarda yapacaktır. Aksi halde 1-2 yıl zaten darboğaz yapmadan güncel oyunları oynarsınız. 2 yıl sonra değiştirirsiniz bence bu halde güzel suanlık. Hayırlı olsun tekrar

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Hocam rtx 3060 8500 TL den satıldı dün. Kalan 5500 TL gerisini kurtarıyorsa iyi fiyat demektir. Ama işlemci ve anakart ilerde update ister. Şuan bile tam besleyemeyeceği oyunlar olacaktır ekran kartını o işlemcinin. Kalan kısmının en büyüj bölümünü kasaya ayırmıslar galiba kasa çünkü baya iyi keşke kasayı daha uygun yapıp işlemciyi güçlendirselermiş.
8500 TL olan Asus dual olan modeldi diye hatırlıyorum. Bunda Asus Tuf rtx 3060 OC olan modeli var.
H510 ile birlikte 10400f 3200mhz ram desteği alabiliyor sanırım. Bu sayede R5 3600'den eksik kalır bir yanı olmuyor performans olarak(OC hariç). Şimdi bu verileri alt alta koyup geçen haftaki 10000 TL'ye satılan rtx3050'li donanım arşivi sistemiyle karşılaştıralım. O kasanın bedava olmadığını kimse iddia edemez.
-4000 TL farkla phoneix 3050'den 3 fanlı RGB li taş gibi bir 3060'a geçiyorsun.
- ramler RGB li ve gayet iyi diye biliyorum.
- kasa ve PSU olarak karşılaştırınca zaten çoook ciddi bir fark var. Bu konuda konuşmaya bile gerek yok.
-Anakartlar, işlemci ve SSD hemen hemen aynı gibi.
Bunlar +4000 TL çok rahat yapıyor benim görüşüme göre. Ayrıca h510'da M2 slotunun pcle x16 slotunun altında değil de üstünde olması da çok büyük bir avantaj.
Parça fiyatına bakacak olursanız da 19/20K arası bir fiyat çıkıyor zaten. O yüzden her türlü bedavaya bir sistem bence. (İzoly/gamepower kasa PSU kullananlar için geçerli değildir bu yazdıklarım.)

The GodFather

80+ Silver
8500 TL olan Asus dual olan modeldi diye hatırlıyorum. Bunda Asus Tuf rtx 3060 OC olan modeli var.
H510 ile birlikte 10400f 3200mhz ram desteği alabiliyor sanırım. Bu sayede R5 3600'den eksik kalır bir yanı olmuyor performans olarak(OC hariç). Şimdi bu verileri alt alta koyup geçen haftaki 10000 TL'ye satılan rtx3050'li donanım arşivi sistemiyle karşılaştıralım. O kasanın bedava olmadığını kimse iddia edemez.
-4000 TL farkla phoneix 3050'den 3 fanlı RGB li taş gibi bir 3060'a geçiyorsun.
- ramler RGB li ve gayet iyi diye biliyorum.
- kasa ve PSU olarak karşılaştırınca zaten çoook ciddi bir fark var. Bu konuda konuşmaya bile gerek yok.
-Anakartlar, işlemci ve SSD hemen hemen aynı gibi.
Bunlar +4000 TL çok rahat yapıyor benim görüşüme göre. Ayrıca h510'da M2 slotunun pcle x16 slotunun altında değil de üstünde olması da çok büyük bir avantaj.
Parça fiyatına bakacak olursanız da 19/20K arası bir fiyat çıkıyor zaten. O yüzden her türlü bedavaya bir sistem bence. (İzoly/gamepower kasa PSU kullananlar için geçerli değildir bu yazdıklarım.)
Bende bu şekilde düşünüp aldım inşallah sıkıntısız gelir

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Valla ben bu kasayıda çok beğeniyorum. Baya göze hitap eden ve çok sağlamda bir kasa. Arkadaşımda var bu kasan atom bombası atılsa içine gir sığınak olarak kullan okadar taş gibi :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Dar boğazı çok nadir yeni çıkmıs optimizasyonu kötü oyunlarda yapacaktır. Aksi halde 1-2 yıl zaten darboğaz yapmadan güncel oyunları oynarsınız. 2 yıl sonra değiştirirsiniz bence bu halde güzel suanlık. Hayırlı olsun tekrar
Hayırlı olsun.
Teşekkürler 🤗

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Bende bu şekilde düşünüp aldım inşallah sıkıntısız gelir

Teşekkürler 🤗
Anakart upgrade isteyebilir. Kasanın içinde biraz abes duracak. Onun için ekran kartını dik takıp anakartın kasanın içinde oyuncak gibi durmasından kurtulabilirsin. Ek olarak anakart aura synic destekliyor mu emin değilim. Desteklemiyorsa biraz üzücü olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom