Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming Türkiye SAHİBİNDEN dolandırıcı mı?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus
Bu nedir abi Garanti belge felan nerede acaba? Aga şimdi farkettim 2 pin yamuk ☠️

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Baban havale atarken açıklamaya vs. şu şu özellikli pc falan yazdı mı? Eğer yazdıysa sorun olmaz diye biliyorum. dava açarsın en kötü.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus
Baban havale atarken açıklamaya vs. şu şu özellikli pc falan yazdı mı? Eğer yazdıysa sorun olmaz diye biliyorum. dava açarsın en kötü.
Pc özellikleri derken hayır sanmıyorum direkt göndermiştir

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus
Şansını dene. Yoksa bilen birine o pinleri düzelttirmen lazım
Babam adamlara ulaşmış. Adam normalde öyle olmamasi gerek, siz mi yamulttunuz yanlışlıkla acaba? demis. Sıfır olması gerekiyordu demis. Açık adres attı babama. Elden teslim alalım abi demis iade yaparız olmadı demiş

Ysuflix

80+ Gold
Geçmiş olsun hocam iade etmek iste insafına kalmış iade eder belki

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus
:( Ara geri iade etsinler paranı. Bu orangutan evlatlarıyla uğraşılmaz
Aga adrese gittik evlerine magaza gibi evdi zaten zibilyon tane ekran kartı açık, aynı şekil monitörlerde gittik işte adam dedi bu işlemci böyle çıkmaz kutudan siz yakultmussunuz die itiraz etti. Bide kutu önceden kesilmişti. Hem diyor kutu bizden öyle kesik çıkmaz felan diyor. Her neyse ürünün sıfırını fanli bir şekilde geri aldım Allah'a şükür. İyi akşamlar dilerim. yardımcı oldugunuz için teşekkürler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Aga adrese gittik evlerine magaza gibi evdi zaten zibilyon tane ekran kartı açık, aynı şekil monitörlerde gittik işte adam dedi bu işlemci böyle çıkmaz kutudan siz yakultmussunuz die itiraz etti. Bide kutu önceden kesilmişti. Hem diyor kutu bizden öyle kesik çıkmaz felan diyor. Her neyse ürünün sıfırını fanli bir şekilde geri aldım Allah'a şükür. İyi akşamlar dilerim. yardımcı oldugunuz için teşekkürler.
iyi bari. bi daha da öyle yerlerden alma. sahibinden alıcaksan param güvendeyle gönderim yapan ve profil yorumları iyi olan satıcılardan almaya çalış. veya çok pahalı değilse sıfır al direk

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
hocam verdilerse iyi ben olsam sizin gibi yapardım ama ben sanırım tek başıma gitmezdim biraz sinirli davranırdım o konuda geçmiş olsun

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yunus
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar