![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Bütçelerine göre en iyisi bunlardır ama el boyutun ve tutuş şeklin de önemli. Palm tutuyosan scyrox V6 claw tutuyosan V8 daha uygun olur.
hocam sanırım mchose a5 kampanyalarla 1100 e geliyor doğru mudur ?![]()
![]()
Bütçelerine göre en iyisi bunlardır ama el boyutun ve tutuş şeklin de önemli. Palm tutuyosan scyrox V6 claw tutuyosan V8 daha uygun olur.
aynı bütçede kulaklık öneriniz var mıdır ?![]()
![]()
Evet hocam iyzico parolapara kampanyalarıyla falan o bütçeye geliyor. Kendi bütçesinde çok iyi mouse.hocam sanırım mchose a5 kampanyalarla 1100 e geliyor doğru mudur ?
aj159 apexin sensörü 3950 a5 ultranın 3395. Apexin sensörü biraz daha iyi ama a5 ultrada iş görür. Onun dışında apexte rouyan mcu var diye biliyorum. Çok iyi bir mcu değil açıkçası o yüzden a5 ultradaki realtek mcu yu tercih ederim.teşekkürler hocam mchose a5 in ajazz aj159 apex ile karşılastırılması nasıldır ?
Maalesef kulaklıklar hakkında çok bilgim yok, yeni konu açman daha iyi olur.aynı bütçede kulaklık öneriniz var mıdır ?
teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuzEvet hocam iyzico parolapara kampanyalarıyla falan o bütçeye geliyor. Kendi bütçesinde çok iyi mouse.
aj159 apexin sensörü 3950 a5 ultranın 3395. Apexin sensörü biraz daha iyi ama a5 ultrada iş görür. Onun dışında apexte rouyan mcu var diye biliyorum. Çok iyi bir mcu değil açıkçası o yüzden a5 ultradaki realtek mcu yu tercih ederim.
Maalesef kulaklıklar hakkında çok bilgim yok, yeni konu açman daha iyi olur.
glorious model d nasıldır hocam hafif fln ?Evet hocam iyzico parolapara kampanyalarıyla falan o bütçeye geliyor. Kendi bütçesinde çok iyi mouse.
aj159 apexin sensörü 3950 a5 ultranın 3395. Apexin sensörü biraz daha iyi ama a5 ultrada iş görür. Onun dışında apexte rouyan mcu var diye biliyorum. Çok iyi bir mcu değil açıkçası o yüzden a5 ultradaki realtek mcu yu tercih ederim.
Maalesef kulaklıklar hakkında çok bilgim yok, yeni konu açman daha iyi olur.
Model D yerine model D 2 Pro daha iyi olur. D 2 pro donanımı iyi bir mouse ama takılma sorunu yaşayanlar olmuştu, daha sonrasında güncelleme ile düzeldiğini söylediler. Şu an sorunu var mı yok mu bilmediğim için önermedim ama tutuş şekline bu uyuyorsa alabilirsin. En kötü bir sorun olursa iade edersin.teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
glorious model d nasıldır hocam hafif fln ?
a5 mi d 2 pro mu ?Model D yerine model D 2 Pro daha iyi olur. D 2 pro donanımı iyi bir mouse ama takılma sorunu yaşayanlar olmuştu, daha sonrasında güncelleme ile düzeldiğini söylediler. Şu an sorunu var mı yok mu bilmediğim için önermedim ama tutuş şekline bu uyuyorsa alabilirsin. En kötü bir sorun olursa iade edersin.
![]()
Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Gaming Mouse (GLO-MS-PDWV2-1K-B)
Ultra hafif 60 gram ağırlık Sağ el için ergonomik şekil 100 milyon tıklamaya dayanıklı optik anahtarlar BAMF 2.0 26K Sensörwww.gaming.gen.tr
Eğer d2 pro modelinde söylediğim gibi kronik bir sorun yoksa ikisi de yakın seviyedeler. Tutuş şekline ve el boyutuna göre tercih yapsan daha iyi olur.a5 mi d 2 pro mu ?
çok hard bir oyuncu değilim tutus şeklimi bilmiyorumEğer d2 pro modelinde söylediğim gibi kronik bir sorun yoksa ikisi de yakın seviyedeler. Tutuş şekline ve el boyutuna göre tercih yapsan daha iyi olur.
biraz pahalı geldi ondan başka öneriniz var mıdır ?Scyrox v6 v8den başka mouse bakma bu bütçede rakipsizler bu bütçede
çok hard bir oyuncu değilim tutus şeklimi bilmiyorum
hocam claw için uygun mudur a5Alıntıyı görüntüle
Bunlardan biridir hocam tutuş şekliniz. El boyutunu da şu mesafeleri ölçerseniz öğrenmiş olursunuz. Elinize uygun bir mouse almanız daha mantıklı olur. İsterse en iyi mouse olsun eliniz rahat etmeyecekse ne anlamı var.
Alıntıyı görüntüle
Uygundur hocam, şu an kullandığınız mouse gördüğüm kadarıyla ergonomik bir mouse ama modelini bir söyler misiniz? Ergonomikler genel olarak palm için daha uygun oluyorlar. O yüzden a5 ultrada daha rahat edersiniz diye düşünüyorum şu anki farenizden.hocam claw için uygun mudur a5