Neler Yeni

Öneri İtopya ve Gamingenden mouse önerisi

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
Max 2-3 k ya kadar çıkarım kablosuz olsun yeter

Loki_0

80+ Bronze

Bütçelerine göre en iyisi bunlardır ama el boyutun ve tutuş şeklin de önemli. Palm tutuyosan scyrox V6 claw tutuyosan V8 daha uygun olur.

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam mchose a5 in ajazz aj159 apex ile karşılastırılması nasıldır ?

Bütçelerine göre en iyisi bunlardır ama el boyutun ve tutuş şeklin de önemli. Palm tutuyosan scyrox V6 claw tutuyosan V8 daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sanırım mchose a5 kampanyalarla 1100 e geliyor doğru mudur ?

aynı bütçede kulaklık öneriniz var mıdır ?

Loki_0

80+ Bronze
hocam sanırım mchose a5 kampanyalarla 1100 e geliyor doğru mudur ?
Evet hocam iyzico parolapara kampanyalarıyla falan o bütçeye geliyor. Kendi bütçesinde çok iyi mouse.

teşekkürler hocam mchose a5 in ajazz aj159 apex ile karşılastırılması nasıldır ?
aj159 apexin sensörü 3950 a5 ultranın 3395. Apexin sensörü biraz daha iyi ama a5 ultrada iş görür. Onun dışında apexte rouyan mcu var diye biliyorum. Çok iyi bir mcu değil açıkçası o yüzden a5 ultradaki realtek mcu yu tercih ederim.
aynı bütçede kulaklık öneriniz var mıdır ?
Maalesef kulaklıklar hakkında çok bilgim yok, yeni konu açman daha iyi olur.

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
Evet hocam iyzico parolapara kampanyalarıyla falan o bütçeye geliyor. Kendi bütçesinde çok iyi mouse.

aj159 apexin sensörü 3950 a5 ultranın 3395. Apexin sensörü biraz daha iyi ama a5 ultrada iş görür. Onun dışında apexte rouyan mcu var diye biliyorum. Çok iyi bir mcu değil açıkçası o yüzden a5 ultradaki realtek mcu yu tercih ederim.

teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz

glorious model d nasıldır hocam hafif fln ?

Son düzenleme:

Loki_0

80+ Bronze
teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz

glorious model d nasıldır hocam hafif fln ?
Model D yerine model D 2 Pro daha iyi olur. D 2 pro donanımı iyi bir mouse ama takılma sorunu yaşayanlar olmuştu, daha sonrasında güncelleme ile düzeldiğini söylediler. Şu an sorunu var mı yok mu bilmediğim için önermedim ama tutuş şekline bu uyuyorsa alabilirsin. En kötü bir sorun olursa iade edersin.

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
Model D yerine model D 2 Pro daha iyi olur. D 2 pro donanımı iyi bir mouse ama takılma sorunu yaşayanlar olmuştu, daha sonrasında güncelleme ile düzeldiğini söylediler. Şu an sorunu var mı yok mu bilmediğim için önermedim ama tutuş şekline bu uyuyorsa alabilirsin. En kötü bir sorun olursa iade edersin.

a5 mi d 2 pro mu ?

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
Scyrox v6 v8den başka mouse bakma bu bütçede rakipsizler bu bütçede

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
Eğer d2 pro modelinde söylediğim gibi kronik bir sorun yoksa ikisi de yakın seviyedeler. Tutuş şekline ve el boyutuna göre tercih yapsan daha iyi olur.
çok hard bir oyuncu değilim tutus şeklimi bilmiyorum

Scyrox v6 v8den başka mouse bakma bu bütçede rakipsizler bu bütçede
biraz pahalı geldi ondan başka öneriniz var mıdır ?

Loki_0

80+ Bronze
çok hard bir oyuncu değilim tutus şeklimi bilmiyorum
1743777979308.png

Bunlardan biridir hocam tutuş şekliniz. El boyutunu da şu mesafeleri ölçerseniz öğrenmiş olursunuz. Elinize uygun bir mouse almanız daha mantıklı olur. İsterse en iyi mouse olsun eliniz rahat etmeyecekse ne anlamı var.
1743778238890.png

Quick.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa Erbaş
claw grip kullanıyorum sanırım

IMG_20250404_175414.jpg

Alıntıyı görüntüle

Bunlardan biridir hocam tutuş şekliniz. El boyutunu da şu mesafeleri ölçerseniz öğrenmiş olursunuz. Elinize uygun bir mouse almanız daha mantıklı olur. İsterse en iyi mouse olsun eliniz rahat etmeyecekse ne anlamı var.
Alıntıyı görüntüle
hocam claw için uygun mudur a5

Son düzenleme:

Loki_0

80+ Bronze
hocam claw için uygun mudur a5
Uygundur hocam, şu an kullandığınız mouse gördüğüm kadarıyla ergonomik bir mouse ama modelini bir söyler misiniz? Ergonomikler genel olarak palm için daha uygun oluyorlar. O yüzden a5 ultrada daha rahat edersiniz diye düşünüyorum şu anki farenizden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,499
Üyeler
171,931
Son üye
tufans12
Top Bottom