Neler Yeni

Gamingentr Rezaleti (Yardım)

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
9 Aralıkta Verdiğim Sipariş Halen Hazırlanıtor Gözüküyor İlk Aradığımda cuma Günü Toplu Kargolama Olucak Yogunluk Vesayre Dendi Şimdi 2 Kez Daha aradım 2 Sindede 57.dakikada Sıra Bana Geliyor Ama Kimse Telefona Yanıt Vermediğinden 60.Dakikada Kapanıyor Bu Nasıl Bir Rezalet sosyal Medya Hesaplarindan Yazinca Siparis Numarami Soruyor Veriyorum Ve Geri Cevao Vermiyorlar Bile Paylaşımlarının Altına Yorum Yapıyorum Ama Umursanmiyor Bu Nasıl Bi rezillik 1 Hafta Oldu nerdeyse Ürün Daha Kargoya Verilmedi Bunlara Ulaşamıyorum Bile Ne Yapabilirim Lütfen Yardimci Olun

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Mağazadan alabilme imkanın varsa mağazadan almanı tavsiye ederim eğer tabi istanbul içindensen. pazartesi günü 18bin tl havale 4 bin tl nakit verdim perşmebe günü sistemi ben elden teslim aldım

Son düzenleme:

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazadan alma bilme imkanın varsa mağazadan almanı tavsiye ederim eğer tabi istabul içindensen. pazartesi günü 18bin TL havale 4 bin TL nakit verdim perşmebe günü sistemi ben elden teslim aldım
Adanadayım Malesef Yoksa Bunlarla Uğraşmam Bile Kargi Gelse Bile Hatalı Ürün Bozuk Ürün Çıkma Riski Var Bide İade Ilemi Uğraşıcam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yani 6 gün olmuş 6 gün çok değil ki? Bir tane kitap için 3.5 hafta bekledim ben farklı siteden. Ki gaming.genden önceden alışveriş yaptığımda 1 günde geldi.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
9 Aralıkta Verdiğim Sipariş Halen Hazırlanıtor Gözüküyor İlk Aradığımda cuma Günü Toplu Kargolama Olucak Yogunluk Vesayre Dendi Şimdi 2 Kez Daha aradım 2 Sindede 57.dakikada Sıra Bana Geliyor Ama Kimse Telefona Yanıt Vermediğinden 60.Dakikada Kapanıyor Bu Nasıl Bir Rezalet sosyal Medya Hesaplarindan Yazinca Siparis Numarami Soruyor Veriyorum Ve Geri Cevao Vermiyorlar Bile Paylaşımlarının Altına Yorum Yapıyorum Ama Umursanmiyor Bu Nasıl Bi rezillik 1 Hafta Oldu nerdeyse Ürün Daha Kargoya Verilmedi Bunlara Ulaşamıyorum Bile Ne Yapabilirim Lütfen Yardimci Olun
6 gün çok değil abartmışsın

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 gün çok değil abartmışsın
3 Günde Teslim Yapmaları Gerej Ve Hafta İçi Şehir dışına Çıkıcağım Yani Kargo Acilen Lazım Yoksa Ben Dönene Kadar Iade Ye Gider Bide Onla Uğraşamam Ve Müsteri Temsilcileri Telefonu Bile Açmıyo Sözde Yoğunluk Var Sira Bana Geli 3-5 Dk Geçiyor Yinede Açılmıyor Acaba Her Sıra Bana Geldiğinde Lavabo Molasimi Veriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 6 gün olmuş 6 gün çok değil ki? Bir tane kitap için 3.5 hafta bekledim ben farklı siteden. Ki gaming.genden önceden alışveriş yaptığımda 1 günde geldi.
Yazdığımı Oku Lütfen

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
3 Günde Teslim Yapmaları Gerej Ve Hafta İçi Şehir dışına Çıkıcağım Yani Kargo Acilen Lazım Yoksa Ben Dönene Kadar Iade Ye Gider Bide Onla Uğraşamam Ve Müsteri Temsilcileri Telefonu Bile Açmıyo Sözde Yoğunluk Var Sira Bana Geli 3-5 Dk Geçiyor Yinede Açılmıyor Acaba Her Sıra Bana Geldiğinde Lavabo Molasimi Veriyorlar

Yazdığımı Oku Lütfen
sistemi toparlayıp kurulup yapıyorlar büyük ihtimal anında olacak şey değil

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne 6 gününden bahsediyorsun sen. Adamlar çok yoğun sadece bu site değil diğer sitelerde çok yoğun. Takıp paketleyip göndermiyorlar. Test edip içine windows kurup gönderiyorlar. Benim sistem 11 günde elime ulaştı. Milletin kargosu ise ortalama 9-10 günü buluyor yani. Biraz abartmışsınız maalesef.

4PieD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan Dağ
2 sipariş verdik 2si de sorunsuz geldi. Ellerinde donanım yoksa diye bekletiyorlardır. Atıyorum RAM yoksa ne yapacaklar RAMsiz mi göndersinler?

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Ne 6 gününden bahsediyorsun sen. Adamlar çok yoğun sadece bu site değil diğer sitelerde çok yoğun. Takıp paketleyip göndermiyorlar. Test edip içine windows kurup gönderiyorlar. Benim sistem 11 günde elime ulaştı. Milletin kargosu ise ortalama 9-10 günü buluyor yani. Biraz abartmışsınız maalesef.
En sinir Olduğum şey Sözlerinin Yerinde Durmamamalari Ve Geri Dönuş Bile Yapmamalari Şuan sorun Bu

3 günde teslim yapmaları gerek yazmışsın güldürdün :kekw:
Ben Değil Onlar Yazmış 😀

şahin doğan

80+ Platinum
En geç pazartesi kargoya verilir diye düşünüyorum. Size 2 gün sonra lazım diye 2 gün sonra gönderecekler diye bir şey yok. Özel sistemler vs hariç 1 haftadan önce sistem gönderen firma yok zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,249
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom