Gamrpower ogre alınır mı ?

Var.

Arkadaşım Rampage kullanıyordu GamePower'a geçti. Ciddi bir kalite farkı var.
Yok. 5 senedir Rampage kullanıyorum, müşteri hizmetleri de kendisi de iyi. Ekipman konusunda tabii ki. Gidip bu tür markalardan asla donanım almam. Klavyeye gelecek olursak sonuçta Gamepowerda bu da aynı switchi kullanıyor. Aynı malzeme kalitesi aynı RGB. Fakat bu attığım modelde Türkçe karakter ve büyük enter var. Rampage almak daha mantıklı.

Çevre biriminde haklı olabilirsin aslında. Ama gidipte Rampage Donanım alınmaz dediğin gibi. :D
Yok. 5 senedir Rampage kullanıyorum, müşteri hizmetleri de kendisi de iyi. Ekipman konusunda tabii ki. Gidip bu tür markalardan asla donanım almam. Klavyeye gelecek olursak sonuçta Gamepowerda bu da aynı switchi kullanıyor. Aynı malzeme kalitesi aynı RGB. Fakat bu attığım modelde Türkçe karakter ve büyük enter var. Rampage almak daha mantıklı.

Var.

Arkadaşım Rampage kullanıyordu GamePower'a geçti. Ciddi bir kalite farkı var.
Tam bilemeyeceğim ama tahmin ediyorum. Gidip 100 TL'lik membran Rampage klavyeden 270 TL'lik mekanik Gamepower klavyeye geçerse herkes fark hisseder fakat aynı kulvarda olan modeller arasında fark yok neredeyse. Rampage'in biraz Türk markası olması da cabası daha mantıklı geliyor.

Geri