Neler Yeni

Öneri Garaj savaşları Konu #1

Hangi garaj ?

• Garaj 1

Oylar: 10 20.0%
  • Garaj 2

Oylar: 40 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Evet arkadaşlar bugün aklıma garaj savaşları diye bir seri fikri geldi hemen anlatayım.
Sizlere iki tane garaj sunacağım ve her iki garajda da iki tane araba olacak sizlerde istediğinizi nedeni ile oylayacaksiniz.
Hemen ilk garajlarla başlayalımAlıntıyı görüntüle
Bu iki garaj arasında şahsen ben 2. Garajı seçerdim. Çünkü bana göre daha kaliteli. VW Passat in ülkemizde çok abartıldığını düşünüyorum ve segmentinde Skoda superb in daha iyi olduğundan yanayım. İkinci araçlara geçtiğimizde ise biraz fanboyluk yapmış olabilirim 😀 çünkü audiciyim ama garaj 1 de 220 yerine M3 veya m4 olsaydı fanboylugu kenara bırakırdım.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Garaj 2 sar gelsin beygiri severim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan
2. Garaj tabii ki. Passata üretenler bile binmiyor XDXD

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
2. tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Adam bedavadan kişisel verilerinizi topluyor :)

(Evo)lution

80+ Bronze
Evet arkadaşlar bugün aklıma garaj savaşları diye bir seri fikri geldi hemen anlatayım.
Sizlere iki tane garaj sunacağım ve her iki garajda da iki tane araba olacak sizlerde istediğinizi nedeni ile oylayacaksiniz.
Hemen ilk garajlarla başlayalımAlıntıyı görüntüle
Bu iki garaj arasında şahsen ben 2. Garajı seçerdim. Çünkü bana göre daha kaliteli. VW Passat in ülkemizde çok abartıldığını düşünüyorum ve segmentinde Skoda superb in daha iyi olduğundan yanayım. İkinci araçlara geçtiğimizde ise biraz fanboyluk yapmış olabilirim 😀 çünkü audiciyim ama garaj 1 de 220 yerine M3 veya m4 olsaydı fanboylugu kenara bırakırdım.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Garaj 2. Ama Bmw 220d yerine 230i olsaydı kesinlikle garaj 1 i tercih ederim.

Top Bottom