buraakcavdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bu yazıyı okumadan Garajonline mağazasından alışveriş yapmayı bir kez daha düşünün. Kısaca anlatmak gerekirse 20 Mayıs 2025 tarihinde n11 üzerinden Biostar B650MP-E Pro aldım, ürün geldiğinde 2 farklı ram ile denememe rağmen (fabrika tarafından test edilmiş ram) DRAM ışığı sönmedi ve bilgisayarı çalıştırmadı. Daha sonra iade etmek istediğimde satıcı Garajonline işlemce pinlerinde hasar var diyerek iademi reddetti ama kesinlikle işlemci pinlerine tarafımca zarar verilmemiştir. Ben satıcının iadeyi kabul etmemek için kötü niyetli olarak pinlere zarar verdiğini düşünüyorum. İlgili kişi olan Temel beyle konuştuğumda gönderdiğim kargonun kendisi tarafından açılmadığını, kutuyu kendisinin açtığını ve işlemci pinlerinde hasar olduğunu, bu pinlerin hassas olması nedeniyle tecrübeli birinin bile tırnağını taksa dahi pinlerin hasar göreceğini (böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum), bu yüzden anakarttaki sorun test edilmeden direkt iadeyi reddettiğini, istenirse ücretli onarım işlemi yapılacağını ve sonrasında anakartın kontrol edileceğini, sorun çıkarsa iademin kabul edileceğini belirtmiştir. İnanın arkadaşlar iadeyi çok güzel kargo yapıp gönderdim ve pinlere zarar veren ben değilim. Konuyu zaten tüketici hakem heyetine taşıdım. Sonuçları çıkınca ayrıca buradan paylaşacağım. Biraz araştırma yapınca da aynı firma, aynı ürün ve aynı konuyla alakalı birçok şikayet gördüm. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin. Bu firmadan alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün. Kalın sağlıcakla