Neler Yeni

Garanti bankası temu iadem 15 gündür gelmedi iade gözükmüyor

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berke Asya
Merhaba beyler Ayın 16'sı temu'dan bir alışveriş yaptım aynı gün iptal ettim ve kartıma geri aktardılar Garanti bankası sanal banka kartı ile yaptım alışverişi bugün 15. gün ve iade hala açık provizyon da duruyor bankayı aradığım zaman herhangi bir iade gelmediğini söylüyor temuya yazıyorum iade edildi iade kanıtı atıyor bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Berk
Merhaba beyler Ayın 16'sı temu'dan bir alışveriş yaptım aynı gün iptal ettim ve kartıma geri aktardılar Garanti bankası sanal banka kartı ile yaptım alışverişi bugün 15. gün ve iade hala açık provizyon da duruyor bankayı aradığım zaman herhangi bir iade gelmediğini söylüyor temuya yazıyorum iade edildi iade kanıtı atıyor bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim
provixyona düştüyse endişelenmeye gerek yok ama hesap kesim tarihini geçerse banka bu ücreti o ay için ister iade bakiye bir sonraki ay için kredi kartına + olarak yansır

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berke Asya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
provixyona düştüyse endişelenmeye gerek yok ama hesap kesim tarihini geçerse banka bu ücreti o ay için ister iade bakiye bir sonraki ay için kredi kartına + olarak yansır
Sanal banka kartı ile aldım hocam 15 gün oldu hesaba geçmedi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Berk
Sanal banka kartı ile aldım hocam 15 gün oldu hesaba geçmedi
açık provizyonda iade olarak gözüküyorsa dediğiniz gibi endişelenmeye gerek yok lakin hesap kesim olayına dikkat edin.

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berke Asya
açık provizyonda iade olarak gözüküyorsa dediğiniz gibi endişelenmeye gerek yok lakin hesap kesim olayına dikkat edin.
iade gözükmüyor diyor sadece açık provizyonda diyor ödeme

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
Berk

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berke Asya
burda bir yanlış anlaşılma olmuş o zaman daha farklı bir durum var acaba kredi iadesi olarak mı hesaba düştüler
Yok normal iade yapmışlar kartıma fakat ne hikmetse bankada bi problem var arıyorum iade gözükmüyor diyorlar çözemedim bir türlü para öyle kaldı 16 gündür bir daha tövbe banka kartı ile alışveriş yapmam papara bile 3 günde hesabıma geçiriyor kos koca garanti rezalet ya para yok ortada

Top Bottom