Neler Yeni

GARANTİ BBVA 3250 TL'ye Varan Kupon

KAYA90543

80+
Merhaba!

Bugün sizlere, 3250 TL değerinde Kupon Kodu kazanma fırsatını sunan bir kampanyadan bahsedeceğim. Ancak, aktif bir Garanti BBVA hesabınız varsa maalesef bu kampanyadan yararlanamayacaksınız. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Kampanyaya Katılım Adımları:​

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip yeni bir hesap oluşturun.​

1. Uygulama üzerinden müşteri olma adımını takip ederek hesabınızı oluşturun.
  2. Hesabınızı açtıktan sonra, uygulamanın sol üst köşesindeki Profilinize tıklayın.
  3. Profil sayfanızda, “Promosyon kodu paylaş/gir” seçeneğine tıklayın.
  4. Karşınıza çıkan kampanya ekranında, her bir kampanya için özel bir kod giriş alanı olacak. Aşağı kaldırmayı unutmayın!
  5. Aşağıda vereceğim kodları doğru şekilde ilgili alanlara girin ve hediye kuponunuzu kazanın. Unutmayın, her bir kuponun alt limit koşulu bulunmamaktadır.

Kupon Kodu Listesi:​

• Turkcell Pasaj: PASAJ800
  • A101 Ekstra: 24EKSTRA
  • Migros Yemek: YEMEKM24
  • TikTak: TIKTAK24
  • Madame Coco: 350MCOCO
  • Vodafone: Vodafone her şey yanımda fırsatlar dünyası kısmından alacağınız kodu girerek 500 TL kazanabilirsiniz.

Ekstra Bonus Kazanma Fırsatı:​

Yakınınızı davet ederek 5000 TL’ye varan bonuslar kazanabilirsiniz. Hem siz hem de davet ettiğiniz kişiler kuponlardan faydalanabilir.

Kuponlar, başvurduktan sonra 1-3 gün içinde hesabınıza yatacaktır. Sonrasında, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.​

Umarım bu fırsatlardan faydalanırsınız. İyi günler dilerim!

Son düzenleme:

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Tahir Öztürk
kredi kartı almak gerekiyor mu buna

bedrano

80+
Kredi kartı alma şartı var

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Efecan
Bu reklam ya bildiğin esas mevzudan bahsetmiyor bile kredi kartı alma şartıyla geçerli bunlar

whisper snow

80+ Silver
Vodafone da var hocam. 500 TL kazandim ben kampanyadan. Yanimda uygulamasina girip Avantajlar kismindan aldiginiz kod ile basvurabilirsiniz.

KAYA90543

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır normal Kart bile zorunlu deil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır.

Bu reklam ya bildiğin esas mevzudan bahsetmiyor bile kredi kartı alma şartıyla geçerli bunlar
Hayır hocam kredi kartı Deil normal banka kartı bile çıkarmak zorunda değilsiniz.

Vodafone da var hocam. 500 TL kazandim ben kampanyadan. Yanimda uygulamasina girip Avantajlar kismindan aldiginiz kod ile basvurabilirsiniz.
Ah evet onu yazmayı unutmuşum maalesef

bedrano

80+
1000079311.jpg
1000079312.jpg

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Tahir Öztürk
yarın hesap açarım ben de teşekkürler

Merhaba!

Bugün sizlere, 3250 TL değerinde Kupon Kodu kazanma fırsatını sunan bir kampanyadan bahsedeceğim. Ancak, aktif bir Garanti BBVA hesabınız varsa maalesef bu kampanyadan yararlanamayacaksınız. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Kampanyaya Katılım Adımları:​

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip yeni bir hesap oluşturun.​

1. Uygulama üzerinden müşteri olma adımını takip ederek hesabınızı oluşturun.
  2. Hesabınızı açtıktan sonra, uygulamanın sol üst köşesindeki Profilinize tıklayın.
  3. Profil sayfanızda, “Promosyon kodu paylaş/gir” seçeneğine tıklayın.
  4. Karşınıza çıkan kampanya ekranında, her bir kampanya için özel bir kod giriş alanı olacak. Aşağı kaldırmayı unutmayın!
  5. Aşağıda vereceğim kodları doğru şekilde ilgili alanlara girin ve hediye kuponunuzu kazanın. Unutmayın, her bir kuponun alt limit koşulu bulunmamaktadır.

Kupon Kodu Listesi:​

• Turkcell Pasaj: PASAJ800
  • A101 Ekstra: 24EKSTRA
  • Migros Yemek: YEMEKM24
  • TikTak: TIKTAK24
  • Madame Coco: 350MCOCO
  • Vodafone: Vodafone her şey yanımda fırsatlar dünyası kısmından alacağınız kodu girerek 500 TL kazanabilirsiniz.

Ekstra Bonus Kazanma Fırsatı:​

Yakınınızı davet ederek 5000 TL’ye varan bonuslar kazanabilirsiniz. Hem siz hem de davet ettiğiniz kişiler kuponlardan faydalanabilir.

Kuponlar, başvurduktan sonra 1-3 gün içinde hesabınıza yatacaktır. Sonrasında, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.​

Umarım bu fırsatlardan faydalanırsınız. İyi günler dilerim!
Bu konunun aynısı vardı silindi sizin miydi oda

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Tahir Öztürk
Evet orda davet kodumu verdim diye silindi bende davet kodumu silip tekrar paylaştım.
Anladım normal de uyarı veriliyordu silinmiyordu diye hatırlıyorum, yasak bir şey mi var acaba dedim ben de. Silinmesi yanlış olmuş bence düzenlense daha iyi olurdu.

bedrano

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom