Garanti BBVA Mart ayında yeni üye olan kullanıcılarına çeşitli kampanyalar sunuyor ve bu kampanyaların tümünden faydalanabiliyorsunuz.
Tüm kampanyalar Alt Limitsizdir.
Bu kampanyalara ve promosyon kodu giriş yerine ulaşmak için profil resminize tıklayın. Aşağıda promosyon kodu paylaş/gir seçeneğinde vereceğim kodları yazın.
(Yakınını davet et kampanyasında referans kodu olduğu için onu paylaşamıyorum referans kodu isteyenler özelden yazabilirler.)
1)(750 TL) Yakınını Davet Et Kampanyası: Bu kampanyadan yararlanmak için davet kodunu kullandığınız kişi Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmalıdır. ( Paracard bildiğimiz banka kartı) ayrıca sizinde bu bonusu kazanmanız için bu 2 karttan birini çıkarmanız gerekiyor. 1 hafta içinde elinize ulaşıyor zaten kartınız.
Alttaki Kampanyalarda hiç bir karta ihtiyacınız yok.
2)(350 TL) Migros Yemek Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
YEMEKM25 kodunu kullanın.
3)(400 TL) Migros Sanal Market Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
MGRS1000 kodunu kullanın.
4)(400 TL) A101 Kampanyası: Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
EKSTRA25 kodunu kullanın.
5)(400 TL) DEFACTO Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
DFCT2025 kodunu kullanın.
6)(Whopper) Burger King Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
BURGER25 kodunu kullanın.
7)(500 TL) Boyner Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmında kampanyayı bulun ve
BOYNER25 kodunu kullanın.
8)(400 TL) Madame Coco Kampanyası : Promosyon kodu gir kısmından kampanyayı bulun ve
MCOCO400 kodunu kullanın.
Ben bu kampanyaların tümünden faydalandım. yapamadığım bir kaç kampanya vardı kod çalışmadı vesaire gibi sorunlar oldu. sizde çalışabilir diye Tüm kampanyalara
buradan ulaşabilirsiniz.