En son garanti müşterisi maya çalıştığımda ya kredi kartı alacaksınız ya da maaş hesabını taşıyacaksınız dedi1 – 31 Ocak 2025 tarihleri arasında Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodu alarak Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve aldığı promosyon kodunu uygulamaya girenler 501 TL LİK ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ 500TL İNDİRİM KODU KAZANIYOR.
detaylı bilgi
Ayrıca davet kodu girerek garanti hesabınıza yüklenmek üzere 500₺ kazanabilirsiniz. Davet kodumu isteyen özelden ulaşabilir.
ben direkt üye oldum ne kredi kartı aldım ne de banka kartı bir çok uygulamada kuponda veriyor. bir hepsiburada kaldı onun için de vodafoneum yokEn son garanti müşterisi maya çalıştığımda ya kredi kartı alacaksınız ya da maaş hesabını taşıyacaksınız dedi
O zaman bana şubedeki kadın kazık attı nereye şikayet edebilirim hem vaktinden hem kuponumdan olmuş oldumben direkt üye oldum ne kredi kartı aldım ne de banka kartı bir çok uygulamada kuponda veriyor. bir hepsiburada kaldı onun için de vodafoneum yok
hala yapabilirsiniz kuponu hocam. mobilden üye olun. bir çok uygulamada kupon veriyor 28 şubat son gün.O zaman bana şubedeki kadın kazık attı nereye şikayet edebilirim hem vaktinden hem kuponumdan olmuş oldum
Maalesef uygulamadan yapılmıyor bı hata veriyor yolum düşerse şubeye tekrar deneyeceğim ama kesin şikayet edeceğim o kadını boş boşa uğraştırdı benihala yapabilirsiniz kuponu hocam. mobilden üye olun. bir çok uygulamada kupon veriyor 28 şubat son gün.
isterseniz davet kodumu vereyim onunla ikimizde 500 tl kazaniyoruzO zaman bana şubedeki kadın kazık attı nereye şikayet edebilirim hem vaktinden hem kuponumdan olmuş oldum
Şube de sorun neryee şikayet edebilirim diye. Beni de bir kere böyle gönderdiler başlarından saviyorlarMaalesef uygulamadan yapılmıyor bı hata veriyor yolum düşerse şubeye tekrar deneyeceğim ama kesin şikayet edeceğim o kadını boş boşa uğraştırdı beni
Merhaba Vodafone'li olup Fırsatlar dünyasından kodu verebilecek varmıdır? yeni müşteri oldumda
Ozelden yazdimVodafonlu olup kodunu kullanmayan varsa rica etsem verebilir misiniz
Abi kod dolmuşOzelden yazdim