Neler Yeni

Garanti BBVA gelemeyen iade parası gaming gentrden.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
iyzico ve gaming gen tr iadenin yapıldığını söylüyor 31 ekim de ve iade referans numarasını attılar bankaya söylediğim de provizyon da bile görünmediğini söylediler iadeye dair herhangi bir şey yok diyor. Ne yapacağım 18.999 tl gelmedi bugun 4 is gunu hazır sistem alacağım yandım param kayboldu lutfen yardimci olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyen iade olarak gözüküyordu gözükmüyor simdi 3 gün oldu

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
iyzico ve gaming gen tr iadenin yapıldığını söylüyor 31 ekim de ve iade referans numarasını attılar bankaya söylediğim de provizyon da bile görünmediğini söylediler iadeye dair herhangi bir şey yok diyor. Ne yapacağım 18.999 TL gelmedi bugun 4 is gunu hazır sistem alacağım yandım param kayboldu lutfen yardimci olun

Konu ile çok alakalı olmayacak ama sipariş iptalini siz mi yaptınız gaming gen mi yaptı ?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
İade işlemleri firma ve bankalara göre 10 iş gününe kadar uzayabiliyor. Firma iade talebini bankaya ilettiğinde banka sisteminde en geç 1 gün sonra gözükmesi gerek.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
İade işlemleri firma ve bankalara göre 10 iş gününe kadar uzayabiliyor. Firma iade talebini bankaya ilettiğinde banka sisteminde en geç 1 gün sonra gözükmesi gerek.
Bekleyen iade 18.999tl olarak gözüküyordu sonra bir anda kayboldu ve provizyon da bile iadeyeye dair bir şey görünmediğini söylediler. Geri çekmiş olabilir diyor banka iyzico oyle bir şey mümkün değil diyor gaming gen 7 günü bekleyin dedi of

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
iyzico ve gaming gen tr iadenin yapıldığını söylüyor 31 ekim de ve iade referans numarasını attılar bankaya söylediğim de provizyon da bile görünmediğini söylediler iadeye dair herhangi bir şey yok diyor. Ne yapacağım 18.999 TL gelmedi bugun 4 is gunu hazır sistem alacağım yandım param kayboldu lutfen yardimci olun

hocam bu iyzico muhabbeti nedir bende monitör klavye alacaktım gaming genden toplam 7200 tl çekiliş falan varmış ödeme kısmında gördüm. ekstra iyzico hesabı atıp parayı oraya atıp öyle mi almam lazım

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
hocam bu iyzico muhabbeti nedir bende monitör klavye alacaktım gaming genden toplam 7200 TL çekiliş falan varmış ödeme kısmında gördüm. ekstra iyzico hesabı atıp parayı oraya atıp öyle mi almam lazım
kartla ödeyebilirsiniz iyzico aracı bir firma sanal pos gayet de güvenilir 2 kere iade yaptım geldi.

Top Bottom