Neler Yeni

Yardım Garanti dışı kalır mı?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Arkadaşlarlar başıma ilk defa çok kötü bir şey geldi.
Çok yorgundum geldim PC düğmesine bastım bir baktım anakartan duman atıyor. Hemen fişi çektim. ANAKART sys fan-1 slotunun yanındaki çip hasar görmüş. Sadece 1 tane egzoz fan takılı. Deepcool cc560 kasanın fanı. Lehimleri sağlam. Kasayı yeni toplamışdım hani parca yanlış bağlanmışım desem de yok. 1 aydır güzel bir şekilde kullanıyordum. Siyah çipde biraz yanık var. 1 ay önce almıştım anakarti garantisini 2025 e kadar var. Endeks bilişime tamire gönderdim. Sizce garanti dışı kalır mı?

Not: anakart görüntü veriyor ekran kartı işlemci ram sysfan 2 slotu calisiyor. Sadede sysfan 1 slotu çalışmıyor. Çok üzgünüm şu an

Son düzenleme:
Arkadaşlarlar başıma ilk defa çok kötü bir şey geldi.
Çok yorgundum geldim PC düğmesine bastım bir baktım anakartan duman atıyor. Hemen fişi çektim. ANAKART sys fan-1 slotunun yanındaki çip hasar görmüş. Lehimleri sağlam. Kasayı yeni toplamısti hani parca yanlış bağlanmışım desem oda yok. 1 aydır güzel bir şekilde kullanıyordum. Siyah çipde biraz yanık var. 1 ay önce almıştım anakarti garantisini 2025 e kadar var. Endeks bilişime tamire gönderdim. Sizce garanti dışı kalır mı?

Not: anakart görüntü veriyor ekran kartı işlemci ram sysfan 2 slotu calisiyor. Sadede sysfan 1 slotu çalışmıyor. Çok üzgünüm şu an
Halihazırda sizler montajsiz alıp montajini siz yaptıysaniz sorun çıkarma ihtimalleri yüksek hocam

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom