Garanti ekran kartımda bi sorun bulamadı (amd kart)

Wattman, ekranda donma ve cw sebebiyle verdim. İlk seferde rutin testleri yapıp geri gönderdiler. Bu sefer 1 hafta kullandım ve geri gönderdim sorunlar çözülmediği için. 10 gün civarı bekledi ve sonunda ücret iadesine hak kazandım. Garantiye gönderin tekrar, yanına da uzun bir not iliştirin. Güzel ve özenli olsun notunuz. Kendi notunuza da eğer uygunsa ücret iadesi talep ediyorum firmadan, ona göre kontrol ederseniz sevinirim vs. yazın. Sizin hayal gücünüze bırakıyorum o kısmı.
aynı sorunlar var sizin gibi yapıcam alıp 10 gün denicem test ve kayıtları alıp başvurucam inşallah sizin gibi bende iade hakkına sahip olurum birde benim kart garantideyken 6 ayı geçmiş bulundu yinede verilir mi

aynı sorunlar var sizin gibi yapıcam alıp 10 gün denicem test ve kayıtları alıp başvurucam inşallah sizin gibi bende iade hakkına sahip olurum birde benim kart garantideyken 6 ayı geçmiş bulundu yinede verilir mi
ürünün kendi garanti süresini aşmadığınız sürece yasal olarak, verileceğini düşünüyorum. Yasal iade süreci 14 gün, bazı yerlerde 30 gün. Bende 2 ay durdu ürün, garanti iade deyince emir demiri kesti :)

Geri