Neler Yeni

Garanti Kapsamına Girer Mİ

EmirAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir ALtun
Selamlar. Honor Magicbook 15 R5 3500U bilgisayarını kullanmaktayım. Geçenlerde enerji içeceği klavyenin sağ tarafına döküldü ve şuan ş shift ve yön tuşlarına basarken tuşlar biraz yapışıp sonra kendiliğinden eski yerini alıyorlar. Bilgisayarı 2022 Eylülde VATAN computer üzerinden aldım ve 1 yıllık ayrıca sigorta yaptırdım. Şuan bilgisayarımı garantiye mi vermeliyim yoksa sigorta şirketi ile mi görüşmeliyim ? Ayrıca garanti yada sigorta şirketi bunu karşılar mı ? Cevap verirseniz sevinirim.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bir şey döktüğünü söylemesen, cihazı temizletmek istediğini söylesen yaparlar heralde. Tusların basmadığını iletirsin daha detaylı girerler. Anakarta temas edip onu bozmadığı sürece sorun yaşatıcaklarını sanmıyorum. Mağazayı arayıp temizletmek istediğinden vs bahset onlar seni yönlendirir zaten.
Selamlar. Honor Magicbook 15 R5 3500U bilgisayarını kullanmaktayım. Geçenlerde enerji içeceği klavyenin sağ tarafına döküldü ve şuan ş shift ve yön tuşlarına basarken tuşlar biraz yapışıp sonra kendiliğinden eski yerini alıyorlar. Bilgisayarı 2022 Eylülde VATAN computer üzerinden aldım ve 1 yıllık ayrıca sigorta yaptırdım. Şuan bilgisayarımı garantiye mi vermeliyim yoksa sigorta şirketi ile mi görüşmeliyim ? Ayrıca garanti yada sigorta şirketi bunu karşılar mı ? Cevap verirseniz sevinirim.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
sigorta kapsamınıza bağlı. belki yaptırdığınız sigorta sadece çalınmalara karşıdır. kullanıcı hatasını kapsamaz. siz direk sigorta şirketini arayın ve sorun. sigorta maddelerinin isteyin yada eliniz sigortanın çıktısı varsa okuyun.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Sigorta karşılaması lazım. Garantinin destek vermediği yerlerde sigorta işin içine girmeli zaten yoksa ne anlamı var. Sigorta ile görüş bence çok geçirmeden üstünden. Şekerli içecek olduğundan kuruyup yapış yapış yapmıştır orayı. Alt tarafa inmediyse temizlikle geçer de eğer anakarta inmişse oksitlenir falan belki. Hiç düşünme sigorta şeyiyle görüş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,284
Üyeler
169,098
Son üye
starboyx
Top Bottom