Garanti yeni üyelere toplam 8500 tl ödeme yapıyor.

arda bey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Öncelikle iyi günler
Davet kampanyası (1000tl davet ile alırsnız 20 kişi davet edebilirsiniz toplam 21k)
kredi kampanyası (kredi kartı özel 7500tlik kampanyaları)(18-26 yaş)
Klasik garanti ve yeni müşteri kampanyaları bu seferki dolu dolu olmuş davet kodu isteyen varsa özelden paylaşabilirim yardımcı olmam gereken bir şey olursa yardımcı da olabilirim.
Öğrenciyim destek olursanız mutlu olurum teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu arada 1000tl için 18-26 şartı yok

Ben kullanmaya başladığım zaman hiç böyle şeyler yoktu :/ Bir tek 750tl ve üzeri ekstre varsa o ay 500tl nakit iade yapıyordu toplam 4 ay sürdü 2000tl kazandım. Şuan yeni açan kişiler çok şanslı.
Garantinin bende yeri ayrıdır bana ilk kredi kartı verenlerdir kendileri o yüzden severim.

Ben kullanmaya başladığım zaman hiç böyle şeyler yoktu :/ Bir tek 750tl ve üzeri ekstre varsa o ay 500tl nakit iade yapıyordu toplam 4 ay sürdü 2000tl kazandım. Şuan yeni açan kişiler çok şanslı.
Garantinin bende yeri ayrıdır bana ilk kredi kartı verenlerdir kendileri o yüzden severim.
cok şikayeti var öyle insanların ya benim zamanimda yoktu böyle kampanyalar falan diye severim kendilerini kiyak bir abidir kendileri

cok şikayeti var öyle insanların ya benim zamanimda yoktu böyle kampanyalar falan diye severim kendilerini kiyak bir abiye benziyor
Garanti zengin bankası izlenimi veriyor bana, ismi logosu vs. özel sektörü temsil ediyor gibi. Bankacılık hizmetlerinde bir sorun yaşamadım o yüzden kötüleyemem ama kampanya olarak eli bol olduğuna şüphe yok.

Garanti zengin bankası izlenimi veriyor bana, ismi logosu vs. özel sektörü temsil ediyor gibi. Bankacılık hizmetlerinde bir sorun yaşamadım o yüzden kötüleyemem ama kampanya olarak eli bol olduğuna şüphe yok.
Kamu bankalarını saymazsak en premiumu garanti ya da iŞ Bankası olsa gerek

Garanti bankaların kralıdır ilk kredimi ondan çektim ilk kredi kartımı ondan aldım şubeye gidiyorsun adamlar ile arkadaş oldum çay ikram ediyorlar geçen hatta kahve Makinesi almışlar ikram teklif etmişlerdi öyle iyi bir banka sürekli de Bonus flaş dan kampanya takip eder kullanırım. Arayüz olarak da diğer bankalar dan iyidir. Geçen iş için hesap açtırmak için yapı krediye gittim 1.30 saat sürdü çok yavaş müşteri temsilcisini telefondan arıyorum sorun halledemiyor özel bir banka kullanmayı düşünüyorum diyorsanız GARANTİ SİZE İYİ GELECEK

+ ekstra bonus almak istiyorum derseniz size bir taktik Kredi kartımı kapatmak istiyorum diyin aktif kalmanız hâlinde size bonus veriyor kart aidatını da şikayet edin geri ödemesini yapıyorlar hem kart kapanmıyor hem free Bonus kartı kullanmaya da devam edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamu bankaları bence premium değil zaten :D benden uzak olsunlar
Zir**** Bankası 🤢

Öncelikle iyi günler
Davet kampanyası (1000tl davet ile alırsnız 20 kişi davet edebilirsiniz toplam 21k)
kredi kampanyası (kredi kartı özel 7500tlik kampanyaları)(18-26 yaş)
Klasik garanti ve yeni müşteri kampanyaları bu seferki dolu dolu olmuş davet kodu isteyen varsa özelden paylaşabilirim yardımcı olmam gereken bir şey olursa yardımcı da olabilirim.
Öğrenciyim destek olursanız mutlu olurum teşekkürler.
ben geçen ay üye oldum garantiye kampanyaya katılamaz mıyım? sms fln atsam fayda etmez demi

Premium diye demedim cok banka olarka görmüyorum siyasi görüşü olan banka mi olur
Tamamen aynı görüşteyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben geçen ay üye oldum garantiye kampanyaya katılamaz mıyım? sms fln atsam fayda etmez demi
Etmez sanırım ama davet kampanyasının süre sınırı yok yakınınızı davet etme şansınız her zaman geçerli.

Geri