Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 442
dolmamış tır1 ay dolmadı ise yararlanabilirsiniz bildiğim kadarıyla
dolmamış tır1 ay dolmadı ise yararlanabilirsiniz bildiğim kadarıyla
kodu uye olduktan sonra girebiliyorsunuz olur mu bilmem istiyorsanız ozelden atayim deneyinben geçen ay üye oldum garantiye kampanyaya katılamaz mıyım? sms fln atsam fayda etmez demi
kodu girdim geçen forumdan bir arkadaştanda ben şu kredi kartı kampanyasını merak ettim. kampanyayı nereden buldunuz bonus flashtanmıkodu uye olduktan sonra girebiliyorsunuz olur mu bilmem istiyorsanız ozelden atayim deneyin
attigim kampanya sayfasina girin ordan sms atmaniz gerekiyor GENC2025 di sanırımkodu girdim geçen forumdan bir arkadaştanda ben şu kredi kartı kampanyasını merak ettim. kampanyayı nereden buldunuz bonus flashtanmı
Yok mobil bankacılığı arayıp söylüyorsunuz bende 1000 bonus puan verdi annem platinyum kullanıyor ona 3000 verdilerkodu girdim geçen forumdan bir arkadaştanda ben şu kredi kartı kampanyasını merak ettim. kampanyayı nereden buldunuz bonus flashtanmı
kredi kartı red geldi ...Öncelikle iyi günler
Davet kampanyası (1000tl davet ile alırsnız 20 kişi davet edebilirsiniz toplam 21k)
kredi kampanyası (kredi kartı özel 7500tlik kampanyaları)(18-26 yaş)
Klasik garanti ve yeni müşteri kampanyaları bu seferki dolu dolu olmuş davet kodu isteyen varsa özelden paylaşabilirim yardımcı olmam gereken bir şey olursa yardımcı da olabilirim.
Öğrenciyim destek olursanız mutlu olurum teşekkürler.
evettReferans kodu ile kayıt olunca hem bana hem referans sahibine 1k mi veriyor doğru mu anladım?
Peki normal para olarak yatıyor değil mi direkt kullanabiliyoruz?evett
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18-26 yaş arasindaysan 7500tl daha alabilirsin hatta
7500tl nasıl alıyoruz?evett
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18-26 yaş arasindaysan 7500tl daha alabilirsin hatta
bonus olarak yatiyor her yerde geçiyor amaPeki normal para olarak yatıyor değil mi direkt kullanabiliyoruz?