Neler Yeni

Garantili anakart satmak

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer
ben anakartımı satmak istiyorum ama garanti belgesi yerine fatura var faturada ise kişisel bilgilerim yazıyor tc vs. karşı tarafa bilgilerimi vermeden faturayı nasıl iletebilirim?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
ben anakartımı satmak istiyorum ama garanti belgesi yerine fatura var faturada ise kişisel bilgilerim yazıyor tc vs. karşı tarafa bilgilerimi vermeden faturayı nasıl iletebilirim?
photoshoptan silsen yeterli olur adama durumu izah edersin garanti gibi durumlarda faturada gerekli şeyler yazsa yeterli ve çokta kasma tcyi adam 2 dkda bulur zaten istese

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
photoshoptan silsen yeterli olur adama durumu izah edersin garanti gibi durumlarda faturada gerekli şeyler yazsa yeterli ve çokta kasma tcyi adam 2 dkda bulur zaten istese
hocam birde adresi gizlesem olur mu

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
hocam birde adresi gizlesem olur mu
gizleyebilirsin isim soyisim kalsın ama adamın eğer garantilik işi olursa ve fatura garantide işe yaramazsa orijinalini yollayacağını söyleyerek güven ver yoksa kabul etmeyebilir

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gizleyebilirsin isim soyisim kalsın ama adamın eğer garantilik işi olursa ve fatura garantide işe yaramazsa orijinalini yollayacağını söyleyerek güven ver yoksa kabul etmeyebilir
tamam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Top Bottom