Neler Yeni

Garantili ekran kartı temizliği

ZhaoRcun

80+ Bronze
1.5 yıl garantili ekran kartım var gıgabyte 1660 s oyun oynarken ısınması gözüme battı en son 78 derece gördüm fanlarını temizliyorum fakat içini falan hiç açmadım bunun maacununu falan değiştirmek için firmasına mı göndermemiz gerekiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Aman yarabbi 78 derece kart kesin eriyecek 😱
Napacaz kart gg (!)
bu mesajı atmanın sebebi neydi acaba ? bu mesajı yazman ile yazmaman arasında konu sahibine yardımcı olan bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Yanlış Bilgilendirme
1.5 yıl garantili ekran kartım var gıgabyte 1660 s oyun oynarken ısınması gözüme battı en son 78 derece gördüm fanlarını temizliyorum fakat içini falan hiç açmadım bunun maacununu falan değiştirmek için firmasına mı göndermemiz gerekiyor
Geçmiş olsun durum çok kötü benim kart 35 dereceyi geçmiyor normalde bence pc yi hiç kullanma çünkü kart o kadar ısınmış ki patlamasına çok az kalmış kart her an patlayabilir çünkü 78 derece çok yüksek pc yi hemen garantiye ver yoksa paran çöpe gider. (!)

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
İçini hiç açmadıysanız termal macun değişimi için garantiye yollayabilirsiniz. Ama 80 derecenin altında her sıcaklık normaldir.

şahin doğan

80+ Platinum
78 derece cok değil diye biliyorum ben belki arkadaş da ondan öyle yazmıştır
hocam arkadaş düzgünce bir şey sormuş bunlarda ukalaca cevap veriyor bilgisi olan var olmayan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklıklarda bir sorun yok 78 derece zarar verecek bir sıcaklık değil.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aman yarabbi 78 derece kart kesin eriyecek 😱
Napacaz kart gg (!)
Bu nasıl bir mesaj kardeşim, adamın bilgisi yok belki 78 derecenin çok yüksek olmadığından. Kibar bi üslupla anlatabilirsin, işiniz gücünüz dalga

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
hocam arkadaş düzgünce bir şey sormuş bunlarda ukalaca cevap veriyor bilgisi olan var olmayan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklıklarda bir sorun yok 78 derece zarar verecek bir sıcaklık değil.
Haklısın knk o arkadaşımız fazla ukalaca davranmış

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Uygun Undervolt yaparak sıcaklığı düşürebilirsiniz. Kartı RPM'si kaçta çalışıyor?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,434
İsim
Mert Metshi
Selam öncelikle 78 derece çok değil korkmanıza gerek yok undervolt ile çok rahat 70 dereceye indirebiliriz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
78 derece bir tık fazla geldi,kasanızın hava akışı nasıl?
Herhangi bir OC var mı kartın üstünde fark etmeden ayarlara dokunmuş olabilir misiniz?

6 aylık kartın zamanla bu kadar derece fark ettirmesi pek normal gelmedi açıkçası.

Top Bottom