bu mesajı atmanın sebebi neydi acaba ? bu mesajı yazman ile yazmaman arasında konu sahibine yardımcı olan bir şey yok.Aman yarabbi 78 derece kart kesin eriyecek
Napacaz kart gg (!)
Geçmiş olsun durum çok kötü benim kart 35 dereceyi geçmiyor normalde bence pc yi hiç kullanma çünkü kart o kadar ısınmış ki patlamasına çok az kalmış kart her an patlayabilir çünkü 78 derece çok yüksek pc yi hemen garantiye ver yoksa paran çöpe gider. (!)1.5 yıl garantili ekran kartım var gıgabyte 1660 s oyun oynarken ısınması gözüme battı en son 78 derece gördüm fanlarını temizliyorum fakat içini falan hiç açmadım bunun maacununu falan değiştirmek için firmasına mı göndermemiz gerekiyor
78 derece cok değil diye biliyorum ben belki arkadaş da ondan öyle yazmıştırbu mesajı atmanın sebebi neydi acaba ? bu mesajı yazman ile yazmaman arasında konu sahibine yardımcı olan bir şey yok.
İçini hiç açmadıysanız termal macun değişimi için garantiye yollayabilirsiniz. Ama 80 derecenin altında her sıcaklık normaldir.1.5 yıl garantili ekran kartım var gıgabyte 1660 s oyun oynarken ısınması gözüme battı en son 78 derece gördüm fanlarını temizliyorum fakat içini falan hiç açmadım bunun maacununu falan değiştirmek için firmasına mı göndermemiz gerekiyor
hocam arkadaş düzgünce bir şey sormuş bunlarda ukalaca cevap veriyor bilgisi olan var olmayan var.78 derece cok değil diye biliyorum ben belki arkadaş da ondan öyle yazmıştır
sıcaklıklarda bir sorun yok 78 derece zarar verecek bir sıcaklık değil.1.5 yıl garantili ekran kartım var gıgabyte 1660 s oyun oynarken ısınması gözüme battı en son 78 derece gördüm fanlarını temizliyorum fakat içini falan hiç açmadım bunun maacununu falan değiştirmek için firmasına mı göndermemiz gerekiyor
78 derece korkulucak bir derece değil! Demenin başka bir yolubu mesajı atmanın sebebi neydi acaba ? bu mesajı yazman ile yazmaman arasında konu sahibine yardımcı olan bir şey yok.
Bu nasıl bir mesaj kardeşim, adamın bilgisi yok belki 78 derecenin çok yüksek olmadığından. Kibar bi üslupla anlatabilirsin, işiniz gücünüz dalgaAman yarabbi 78 derece kart kesin eriyecek
Napacaz kart gg (!)
Haklısın knk o arkadaşımız fazla ukalaca davranmışhocam arkadaş düzgünce bir şey sormuş bunlarda ukalaca cevap veriyor bilgisi olan var olmayan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıcaklıklarda bir sorun yok 78 derece zarar verecek bir sıcaklık değil.