Neler Yeni

Yardım Garantisi bitmiş klavyem için tuş tedariğini nasıl yaparım?

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Klavyem bu MSI Vigor GK50 Low Profile TR Q RGB Kailh Low Profile Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye
Garantisi bitti incehesaptan aldım, a tuşunun switchi bozuldu ve 5 adet tuşum eksik bunları nasıl tedarik edebilirim?
İncehesap'a mail attım msi destek ile görüşün diyor öyle bir şey bulamadım tek resmi destekleri İstanbulda.
Ne yapacağımı anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 tuş çok önemli değil sadece a tuşunun switchide olur

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Geçenlerde bir konuda Logitech marka bir klavyenin tuşunu istemişti biri servisten. Yanlış hatırlamıyorsam klavye direk değişmişti ücretsiz. Servis ile bi görüşme sağlayabilir adet'te tuş fiyatını öğrenebilirsin. Veya muadil tuş takımları var uyan varsa bulabilirsin hocam.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçenlerde bir konuda Logitech marka bir klavyenin tuşunu istemişti biri servisten. Yanlış hatırlamıyorsam klavye direk değişmişti ücretsiz. Servis ile bi görüşme sağlayabilir adet'te tuş fiyatını öğrenebilirsin. Veya muadil tuş takımları var uyan varsa bulabilirsin hocam.
Onun garantisi vardır benimki biteli çok oldu MSI teknik servisi bulamadım penta teknoloji ve servispoint denmiş daha önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servispointmiş

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
servisi arayıp durumu ilet rampage mesela satış yapıyo yedek parça varsa

Bthnsvc

80+ Bronze