Neler Yeni

İnceleme MSİ VİGOR GK50 low profile klavye incelemesi

Techno08

80+ Gold
Hocam gk50 ve gk50z nin farkı nedir?

gk50Z blue switch galiba hocam birde Türkiye’de satışı yok diye biliyorum. Gk50 ise kailh white low profil, gk50Z ise blue switch.

Excator23cm

80+ Gold
Güzel inceleme

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Ben bunun white switch modelini almıştım. Klavyenin boyutu bana küçük geldi. Yazı yazarken yanlışlıkla diğer tuşlara basıyorsun. Klavye aralarındaki boşluk çok az. Beğenmeyip iade etmiştim. Elim çok büyük değil. Eli büyük olanlara tavsiyem değildir.

Techno08

80+ Gold
Ben bunun white switch modelini almıştım. Klavyenin boyutu bana küçük geldi. Yazı yazarken yanlışlıkla diğer tuşlara basıyorsun. Klavye aralarındaki boşluk çok az. Beğenmeyip iade etmiştim. Elim çok büyük değil. Eli büyük olanlara tavsiyem değildir.

benim elim küçük olduğu için pek bir sıkıntı yaşamadım ama haklısınız eli büyük olanlar biraz zorlanabilir.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Sanırım fiyatından bahsedilmedi

Foruma video yükleniyor mu bilmiyorum ama böyle kısa bir video olsa iyi olurdu klavyenin görüntüsü ve switch sesi için yani.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Herkese merhaba. İkinci incelememle karşınızdayım. Başlıktan anlayacağınız gibi msi vigor gk50 incelemesini yapıyorum hadi başlayalım.

1- KUTU VE KUTU İÇERİĞİ:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kutunun içerisinden bir adet mekanik klavye, bir adet tuş çıkarma aparatı, extra ctrl ve alt tuşları ve garanti belgesi çıkıyor.

2- MALZEME KALİTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Beni bu forumda tanıyanlar malzeme kalitesine ne kadar önem verdiğimi bilir. Malzeme kalitesi olarak gerçekten çok iyi. Kasa fırçalanmış tamamen metal bir yüzeye sahip ve tuşlar ise Alüminyum hissettirmesine rağmen plastik kullanılmış ve gerçekten çok premium hissettiriyor

TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

- RGB mekanik klavye

- kailh düşük profilli switchler

- altın kaplama 2.0 USB bağlantısı

- metal, fırçalanmış yüzey

YAZILIM DESTEĞİ VE KLAVYENİN FOTOĞRAFLARI:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

2. Fotoğrafta gördüğünüz gibi tam 9 adet modu mevcut ve kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik makro tuşlar da atayabiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle

bu fotoğrafta ise gördüğünüz gibi her tuşa farklı renk kombinasyonları atayabiliyorsunuz.

KLAVYENİN SESİ:

klavye biraz sesli bir klavye ama blue switch gibi sesi de yok. Red ile blue arasında diyebilirim ve gerçekten çok hoş bir sesi var.

KARGO SÜRECİ VE KULLANICI OLARAK YORUMLARIM:

Ben bu klavyeyi hepsiburada üzerinden 550 liraya aldım ve hepsijetle tam 4 güne geldi ve kutu sağlamdı. Klavyeye gelirsek ise benim ilk mekanik klavyem ve gerçekten çok memnun kaldım. Oyun olarak ise PUBG lite ve call of duty modern warfare oynadım ve gerçekten çok hızlı bir klavye yani tavsiye ederim. Daha sonra herhangi bir problem yaşarsam düzenlerim zaten.

KLAVYENİN ARTILARI VE EKSİLERİ:

ARTILARI:

- kailh mekanik switch kullanması ve low profil olması

- yüzeyinin metal olması

- RGB olması ve geniş bir yazılım desteği

- mouse’lerde olan makro özelliğinin bu klavyede olması

- Türkçe dizilimi olması

EKSİLERİ:

- bilek desteği olmaması

- hafif bir yay sesinin olması

- red switce oranla biraz sesli olması

- shift tuşunun küçük olması ( ilk başta zorlanmıştım ama alıştım sonra )

SONUÇ:

inceleme bu kadardı, genel olarak klavyeden çok memnun kaldım ve gerçekten tavsiye edebilirim bu fiyat bandında alınabilecek en güzel klavyelerden biri. Eğer Bir hata yapmışsam affola, yanlışlarımı düzeltirim. Okuduğunuz için teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ses bakımından klasik blue kadar var mı

Techno08

80+ Gold
Sanırım fiyatından bahsedilmedi

Foruma video yükleniyor mu bilmiyorum ama böyle kısa bir video olsa iyi olurdu klavyenin görüntüsü ve switch sesi için yani.

video yüklenmiyor hocam YouTube a yüklenip burada link atılıyor bende öyle yapıp video atmıştım ama yeterli gelmediyse tekrar video çekip atabilirim. Fiyatı ise en altta belirttim 550 liraya almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ses bakımından klasik blue kadar var mı

hayır blue kadar sesi yok. Red ile blue arasında.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
video yüklenmiyor hocam YouTube a yüklenip burada link atılıyor bende öyle yapıp video atmıştım ama yeterli gelmediyse tekrar video çekip atabilirim. Fiyatı ise en altta belirttim 550 liraya almıştım.

hayır blue kadar sesi yok. Red ile blue arasında.
Anladım çok teşekkürler bende almak istiyorum lakin 2.elde 400tl ye buldum kutulu 2 haftalık alınır mi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Techno08

80+ Gold
Anladım çok teşekkürler bende almak istiyorum lakin 2.elde 400tl ye buldum kutulu 2 haftalık alınır mi

eğer tuşlarında herhangi bir problem yoksa alınır. Bütçeyi arttırabilirseniz eğer yurtdışından gamakay mk61 tavsiye ederim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Alınır bence.
Tamamdır çok teşekkürler sizde hayrını görün

eğer tuşlarında herhangi bir problem yoksa alınır. Bütçeyi arttırabilirseniz eğer yurtdışından gamakay mk61 tavsiye ederim.
Hocam küçük klavye asla kullanamıyorum 😂

Numlocklar oyunda hayatımı kurtariyo alışmışım çok sık kullaniyorum

Techno08

80+ Gold
Tamamdır çok teşekkürler sizde hayrını görün

Hocam küçük klavye asla kullanamıyorum 😂

Numlocklar oyunda hayatımı kurtariyo alışmışım çok sık kullaniyorum

anladım o zaman alabilirsiniz vigor gk50’yi 400 liraya değer kesinlikle. Ben 550 liraya almışken bile rakibi yoktu hp omen encoder vardı ama o 600 liraydı ve bütçemi 50 lira aşamamıştım o yüzden msi aldım ve memnunum hâlâ daha. 400 liraya alınır yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,209
Üyeler
165,943
Son üye
gamefreeze
Top Bottom