R ragnmar 80+ Bronze Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 543 Dahası Reaksiyon skoru 116 İsim Mhmut 13 Ekim 2022 #1 redmi 8a cihaza sahibim garantisi bitti telefona root atsam faydasını görürmüyüm root atmak mantıklımı?
redmi 8a cihaza sahibim garantisi bitti telefona root atsam faydasını görürmüyüm root atmak mantıklımı?
MuratTheFounderOfGariban 80+ Titanium Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22,182 Dahası Reaksiyon skoru 12,017 İsim Murat Orhan 13 Ekim 2022 #2 ragnmar yazmış: redmi 8a cihaza sahibim garantisi bitti telefona root atsam faydasını görürmüyüm root atmak mantıklımı? Devamı için tıklayın... Reeder P10C'ye atmıştım fena olmamıştı fakat sonra attığım yazılım yarım kalınca bidaha açamamıştım jsdfjg Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ekim 2022 Yani ek yazılım vs atmayacaksan root atmana pek gerek yok gibi. Ama artık sıkıldım heyecan arıyorum dersen dene. Benim arkadaş Google yazılımı atmıştı
ragnmar yazmış: redmi 8a cihaza sahibim garantisi bitti telefona root atsam faydasını görürmüyüm root atmak mantıklımı? Devamı için tıklayın... Reeder P10C'ye atmıştım fena olmamıştı fakat sonra attığım yazılım yarım kalınca bidaha açamamıştım jsdfjg Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ekim 2022 Yani ek yazılım vs atmayacaksan root atmana pek gerek yok gibi. Ama artık sıkıldım heyecan arıyorum dersen dene. Benim arkadaş Google yazılımı atmıştı