Garip Nintendo Gamepad.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Echo808

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba, gamepad almayı düşünüyorum ve uzun süredir araştırıyorum. Bugün bir şey dikkatimi çekti. Momen Nintendo Switch Pro Controller adında bir gamepad gördüm. Normal Nintendo Switch Pro Controller 700 TL civarında iken bu controller 350-400 TL civarında. Üstelik görünüşü de farklı. Fiyatı hoşuma gitti aslında. Orjinal Nintendo ürünü ise almayı düşünüyorum. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Yan sanayi ürün mü bu yoksa orjinal mi? Linkleri bırakıyorum.

Normal Nintendo Switch Pro Controller:
''Momen'' Nintendo Switch Pro Controller:

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Merhaba, gamepad almayı düşünüyorum ve uzun süredir araştırıyorum. Bugün bir şey dikkatimi çekti. Momen Nintendo Switch Pro Controller adında bir gamepad gördüm. Normal Nintendo Switch Pro Controller 700 TL civarında iken bu controller 350-400 TL civarında. Üstelik görünüşü de farklı. Fiyatı hoşuma gitti aslında. Orjinal Nintendo ürünü ise almayı düşünüyorum. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Yan sanayi ürün mü bu yoksa orjinal mi? Linkleri bırakıyorum.

Orjinal gibi gelmedi bana ama kalitesi nasıldır bilemem.

Momen modeli Amazonda da satılıyordu. Orada 389 TL burada 369 TL fiyat yakınlığı var.

Momen Amazonda da yaygınlıkla satılıyor fakat ürünün açıklamalarında Nintendo Switch içindir diyor yabancı sitelerde de.

Momen Amazonda da yaygınlıkla satılıyor fakat ürünün açıklamalarında Nintendo Switch içindir diyor yabancı sitelerde de.
Ben bilgisayarda kullanmak için alacağım. Yorumlarda bilgisayarda çalıştığını gördüm. Bilinen bir marka ise alacağım. Önereceğiniz bir gamepad var mı acaba?

tabii ki nintendo ürünü değil. Kalitesi hakkında bir fikrim yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri