Neler Yeni

Garip Nintendo Gamepad.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Echo808

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağdaş Ulaş Ulutaş
Instagram
cagdasulasulutas
Merhaba, gamepad almayı düşünüyorum ve uzun süredir araştırıyorum. Bugün bir şey dikkatimi çekti. Momen Nintendo Switch Pro Controller adında bir gamepad gördüm. Normal Nintendo Switch Pro Controller 700 TL civarında iken bu controller 350-400 TL civarında. Üstelik görünüşü de farklı. Fiyatı hoşuma gitti aslında. Orjinal Nintendo ürünü ise almayı düşünüyorum. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Yan sanayi ürün mü bu yoksa orjinal mi? Linkleri bırakıyorum.

Normal Nintendo Switch Pro Controller:
''Momen'' Nintendo Switch Pro Controller:

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Merhaba, gamepad almayı düşünüyorum ve uzun süredir araştırıyorum. Bugün bir şey dikkatimi çekti. Momen Nintendo Switch Pro Controller adında bir gamepad gördüm. Normal Nintendo Switch Pro Controller 700 TL civarında iken bu controller 350-400 TL civarında. Üstelik görünüşü de farklı. Fiyatı hoşuma gitti aslında. Orjinal Nintendo ürünü ise almayı düşünüyorum. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Yan sanayi ürün mü bu yoksa orjinal mi? Linkleri bırakıyorum.

Orjinal gibi gelmedi bana ama kalitesi nasıldır bilemem.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Momen modeli Amazonda da satılıyordu. Orada 389 TL burada 369 TL fiyat yakınlığı var.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Momen Amazonda da yaygınlıkla satılıyor fakat ürünün açıklamalarında Nintendo Switch içindir diyor yabancı sitelerde de.

Echo808

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağdaş Ulaş Ulutaş
Instagram
cagdasulasulutas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Momen Amazonda da yaygınlıkla satılıyor fakat ürünün açıklamalarında Nintendo Switch içindir diyor yabancı sitelerde de.
Ben bilgisayarda kullanmak için alacağım. Yorumlarda bilgisayarda çalıştığını gördüm. Bilinen bir marka ise alacağım. Önereceğiniz bir gamepad var mı acaba?

Squenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Serdar Tayyar

tabii ki nintendo ürünü değil. Kalitesi hakkında bir fikrim yok

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Status
Bu konu kilitlenmiştir.