Neler Yeni

Garsonluk Yapılacak İş mi?

Kato18

80+
Merhabalar, 2 aylık bir iş arıyorum ve genel olarak fast food sektörü çıkıyor karşıma. Fast food sektöründe daha önce çalıştım ve tövbe ettim daha o sektöre en ufak adım atmam. Bir de garsonluk çıkıyor, maaş olarak zaten çok bir beklentim yok asgari de olsa olur fakat şu önemli benim için. Kendi isteğim dışında zorunlu mesaiye bırakılırmıyım ve fast food sektörü gibi illet bir iş midir?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
ozan başaran
her meslekte zorluk çekiyorsunuz hocam ya hizmet sektörü böyle maalesef. insanlara tahammül edemiyorsanız zorluk yaşıycaksınız illaki

Kato18

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her meslekte zorluk çekiyorsunuz hocam ya hizmet sektörü böyle maalesef. insanlara tahammül edemiyorsanız zorluk yaşıycaksınız illaki
İnsanlara tahammülden yana sorunum yok fakat fast food sektöründe hamburger yaparken gidip sevkiyat çekiyordum vesaire, sırtımda ağrılar oluştu. Onun dışında sürekli bir acele içindeydik 1 saniye durup nefes alamıyordur. Garson olursam deseler bile gidip sevkiyat çekmem fakat yoğunluk gene o kadar olur mu? Bu arada AVM'nin içinde bir zincir fast food şirketinde çalışıyordum ve en düşük satış olan bayi bizdik.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Merhabalar, 2 aylık bir iş arıyorum ve genel olarak fast food sektörü çıkıyor karşıma. Fast food sektöründe daha önce çalıştım ve tövbe ettim daha o sektöre en ufak adım atmam. Bir de garsonluk çıkıyor, maaş olarak zaten çok bir beklentim yok asgari de olsa olur fakat şu önemli benim için. Kendi isteğim dışında zorunlu mesaiye bırakılırmıyım ve fast food sektörü gibi illet bir iş midir?
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin dostum bayadır garsonluk yapıyorum

Beratgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
köfteci yusufa girmeyinde ne yaparsanız yapın 4 yıllık tecrübem var

Kato18

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin dostum bayadır garsonluk yapıyorum
Sağolun, aklıma takılan şeyler dediğim gibi kendi isteğim dışında ekstra mesaiye bırakılırmıyım bir de fast food zincirindeki gibi 1 saniye bile nefes almadan köpek gibi çalışırmıyım. Onun dışında ayakta durmaya vesaire alışkınım zaten. Bir de ben garsonken bana git yerleri temizle vesaire şekilde iş verilirse onları yapmam (ama iş yerlerinde durum tam olarak nasıl onu bilmiyorum onu da yazarsan güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

köfteci yusufa girmeyinde ne yaparsanız yapın 4 yıllık tecrübem var
Öyle zincir yerlere zaten daha kolay kolay girmem, onlar çalışan değil köle arıyor

Kato18

80+
Kaç para veriyorlar?
Yukarıdaki yazıyı hiç okumadın sanırım, daha belli bir yer yok zaten. iş arıyorum karşıma çıkan 2 grup var temelde. zincir yerlerden uzak duruyorum, onun dışında garsonluk çıkıyor karşıma. maaş olarak net bir şey yok ki benimde çok bir beklentim de yok asgari ye de okeyim.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Sağolun, aklıma takılan şeyler dediğim gibi kendi isteğim dışında ekstra mesaiye bırakılırmıyım bir de fast food zincirindeki gibi 1 saniye bile nefes almadan köpek gibi çalışırmıyım. Onun dışında ayakta durmaya vesaire alışkınım zaten. Bir de ben garsonken bana git yerleri temizle vesaire şekilde iş verilirse onları yapmam (ama iş yerlerinde durum tam olarak nasıl onu bilmiyorum onu da yazarsan güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle zincir yerlere zaten daha kolay kolay girmem, onlar çalışan değil köle arıyor
Hep ayaktasın kanka modern kölelik işte ama tavsiyem kurumsal yerlerde yap mahalle aralarinda sakın yapma

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Dediğim gibi ayakta durmaya alışkınım, ekstra kendi isteğim dışı mesaiye bırakılırmıyım o önemli benim için
İstanbuldaysan aldieim seni yanima kanka istemezsen kalmazsın ama mesela 10 saat dedilerse 10 saat orda durman lzım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,835
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom