aynı sorunu iki dakika önce yaşadım ve discord hesabımla alakalı sanırım .. her girdiğimde farklı bir isim ve ülkeyle karşılaşıyorum üstelik biri çaldı desem çok komik olacak ama zaten bu cihazdan oynuyorsunuz diyor ve hep yeni nickname ve dil veriyor bunu çözmeye çalışırken geldim sebebi nedir ? bulabildiniz mi?
eren aynı sorunu iki dakika önce yaşadım ve discord hesabımla alakalı sanırım .. her girdiğimde farklı bir isim ve ülkeyle karşılaşıyorum üstelik biri çaldı desem çok komik olacak ama bu cihazdan oynuyorsunuz dyor ve hep yeni nickname ve dil veriyor bunu çözmye çalışırken geldin sebebi nedir ? bulabildiniz mi?
aynı sorunu iki dakika önce yaşadım ve discord hesabımla alakalı sanırım .. her girdiğimde farklı bir isim ve ülkeyle karşılaşıyorum üstelik biri çaldı desem çok komik olacak ama zaten bu cihazdan oynuyorsunuz diyor ve hep yeni nickname ve dil veriyor bunu çözmeye çalışırken geldim sebebi nedir ? bulabildiniz mi?
Dostum ben bu oyunu 4 senedır oynuyorum bu 1, 2.sı ıse senın. İstediğin şey hileye giriyor ha ben kullanıyorum o hileyi ama ona ulaşman zor sole Bır ip ucu vereyım gizli sekmeden sok ama kıck sız olur
Bakın bu sorunu çözmek isteyen arkadaşlar her salı saat 9 da 13y the sims odasına gelsinler. Okey mı? Okey olmaları beklıyorum gelenlere yardımcı olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her salı saat 9 da 13y the sims odasına gelenlerin sorununu çözeceğim gartic.io dakı adım bu Metheusゃⲇⲅⲧⲓⳑⳑⲉⲅⲩ