![tr.aliexpress.com](https://ae01.alicdn.com/kf/S752c9c2b51fe41d0bdfbdc91f7ec60c6a.jpg)
Gateron sütlü Pro anahtarı 5pin RGB lineer dokunsal sarı kırmızı anahtarı mekanik klavye için ön Lubed naylon PA66 45g 50g POM SMD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
bu ne la kardeş abudik gubidik şeyleri paylaşıyorsunuz![]()
Gateron sütlü Pro anahtarı 5pin RGB lineer dokunsal sarı kırmızı anahtarı mekanik klavye için ön Lubed naylon PA66 45g 50g POM SMD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bu ne la kardeş abudik gubidik şeyleri paylaşıyorsunuz
anladım baktım zatende sütlü mütlü yazıyor nedir ohocam custom klavye için switch bunlar.Yani tuşa bastığınız mekaniği algılamasını sağlayan şey.
Daha yumuşak sanırım.Sütlü ne oluyor
Susarsanız diye aralarına süt koymuşlardır hocamanladım baktım zatende sütlü mütlü yazıyor nedir o
az öncede 132 TL'ye saat demişsiniz kordon halbuki bir bakında paylaşınDaha yumuşak sanırım.
Susarsanız diye aralarına süt koymuşlardır hocam![]()
Ürün dışında. Glorious'un switchleri nasıl ? İtopyada 750tl kaliteli marka fakat 750tl değeceğini düşünmüyorum.
İnsanlık hali önemli olan indirimden yararlanmakaz öncede 132 TL'ye saat demişsiniz kordon halbuki bir bakında paylaşın
Normalde ismi milky switch türkçe çevrildiği için öyle olmuşSütlü ne oluyor
anladım baktım zatende sütlü mütlü yazıyor nedir o
bu switch hocam , klavye alırken red switch blue switch diye baktığınız şey , hotswap klavyelerde bunlar değiştirilebilir oluyor daha iyi ses ve hissiyat için alıyorsunuzCustom klavye dediğiniz nedir? Herhangi bir klavyeyi mi modifiyeliyoruz yoksa alt paneli özel bir ürün mü?
Çok pahalı gereksiz. Cream yellow iş görür bir swtcihtir. Tacticle istiyorsan Cream blue. Glorius kadar ağır değildir basımı.Ürün dışında. Glorious'un switchleri nasıl ? İtopyada 750tl
Fabrikasyon ürünler ialıp modlama yaparsanız tam custom olmaz ama değişikliğe uğradığı için öylede denebilinir. Ama kasa, tuş takımı ve switchleri zevkinize göre alıp toplarsanız custom klavyeniz olmuş olur.Custom klavye dediğiniz nedir? Herhangi bir klavyeyi mi modifiyeliyoruz yoksa alt paneli özel bir ürün mü?
Klavyeyi kendin modifiye ediyorsun. Örneğin; GMK67 alıp switch ve keycaps'ı kendin alıp kendi klavyeni yapıyorsun işte.Custom klavye dediğiniz nedir? Herhangi bir klavyeyi mi modifiyeliyoruz yoksa alt paneli özel bir ürün mü?