Burası kumar gibi gerçekliği şüpheli vergi ne çıkacak şüpheli kapıda sürpriz bekliyortemu mu mantıklı burası mı ?
aslında fiyat normal a620 anakart için vergi hariç 1760 tl komik bi rakam değilBu fiyata bu seti satan, bize neler yapmaz
AMD AM5 R5 7600X CPU + ASUS TUF oyun A620M artı anakart takım RAM Kingston Kingston bellek 6000MHz 32GB Gamer DIY Ryzen kiti yeni - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tr'de nerde 1.5 a satılıyor, ben de alayımonu biliyoruz canım vergi eklenince 1k geçiyor değmiyor yani 300-400 verip tr'den alınır
Üçlü seti kastettim, ilanlarında bir sürü tuhaf fiyat var. Birinin kendini feda edip satın alması lazımaslında fiyat normal a620 anakart için vergi hariç 1760 tl komik bi rakam değil
Gel abi hemen satayımTr'de nerde 1.5 a satılıyor, ben de alayım
üçlü setin fiyatı da vergi hariç 5600 tl çin için yine komik bi rakam değil ama zaten satın alamaz kimse çünkü 30 euro sınırı var vergi hariç 1050 tl'nin üstünü alamazsın.Üçlü seti kastettim, ilanlarında bir sürü tuhaf fiyat var. Birinin kendini feda edip satın alması lazım
Bu islemciyi alsak mi acaba 5 bin 6 bine satiliyor tahmini 2600 filan gelir buDükkanda 1554TL'ye 7500F var.
Alıntıyı görüntüle
O sırada gümrük Ben yokumBu islemciyi alsak mi acaba 5 bin 6 bine satiliyor tahmini 2600 filan gelir bu