- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tür bi switch arıyorsun?Bende akko 45 gf jelly pink linear switch i olan klavye var bunlardan hangisi uyumlu ve kalite olarak hangileri daha iyi akko ya göre acaba?
Ne tür bi switch arıyorsun?Bende akko 45 gf jelly pink linear switch i olan klavye var bunlardan hangisi uyumlu ve kalite olarak hangileri daha iyi akko ya göre acaba?
İkiside buradaki switchlerden daha kötü.çok indirim yok , indirimde kkt kang white v3 ve leobog graywood v4 bekleyin 70lisi 200 küsürlere geliyor ara sıra
Bsun ruben hornet olabilir, hafif tactile bir switch. Veya ciy asura'da deneyebilirsinSwitchler konusunda çok bir bilgim yok. Çok ses çıkarmayan ama lineardan farklı bir switch istiyorum. Sessiz olmasına gerek yok ama daktilo gibi de olmasın
iyi demedim zaten , 200tlye klavye alınabiliyorken kimsenin bakcağını sanmıyorum f/p oranı daha önemli şu anİkiside buradaki switchlerden daha kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bsun ruben hornet olabilir, hafif tactile bir switch. Veya ciy asura'da deneyebilirsin
Hocam bu arada CIY Asura x35 115 TL.Hocam bunların kaç tanesi Outume soketleri için uyumlu?
Hocam Z686 ya hangileri uyuyorHocam bu arada CIY Asura x35 115 TL.
Alıntıyı görüntüleCIY Asura anahtarı önceden geliÅmiÅ dokunsal anahtarı 50g oyun mekanik klavye için uzun bahar PC POK naylon Lubed 50M mor - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
güzelmiş sesi z686 ya uyumlu olup olmadığı nasıl anlıyoruz hocam neye bakmamız lzmCIY asura uyuyor demişti @Zelrael.