AULA F75 AMA DÖRT RENK VE ÜÇ SWİTCH SEÇENEĞİ - VERGİSİZ 757 TL

Sürekli yenileniyor hocam ayrıca 200 TL kar koyan yok baktım 900 TL ürüne en az 400 TL kar koyulmuş sarı sitede. kusura bakma da üreten adam bu kadar kâr etmiyor ben bu parayı fırsatçılara versem üreten adamın hakkına girmiş olurum.
Vatan'dan Teknosa'dan alırken hiç böyle demiyorsun onlar 3-4 katı fiyata satıyor, 2 kuruş kar etmek isteyen garibanlara mı borunuz ötüyor?

Konumu Alabama olarak güncelleyip tekrardan baktım, Türkiye üzerinden gönderildiği gözüküyor. Hatta kargo sağlayıcısı "SHIPENTEGRA_TR" adlı lojistik firması. Normalde Türkiye konumundayken "Turkey Post" yazıyor.

Ekler

• shipali.PNG
    shipali.PNG
    24.4 KB · Hit: 98
Son düzenleme:
Böyle bir şey mümkün mü ki? Türkiye'den satış yapan başka satıcılar var mı?
geçen başka konuda da yazdım yoldan geçerken bir dükkanın üstünde aulanın logosu ve yazısı ve farklı markaların logoları vardı. yani mümkün sanırım

Naptı temu dan mal çekti buradan mı satıyor 😁 mağaza ismi sıkıntılı.

Silindi

Tuhaf olan diğer kısım da, Türkiyede sattığı ürünü Türkiyede herhangi bir yere teslimat için 9 Aralık diyor, Amerikaya 2-7 gün içerisinde teslimat var.

Screenshot_20241124-172836_1.jpg

Satıcı bilgileri bu şekilde arkadaşlar.

Sürekli yenileniyor hocam ayrıca 200 TL kar koyan yok baktım 900 TL ürüne en az 400 TL kar koyulmuş sarı sitede. kusura bakma da üreten adam bu kadar kâr etmiyor ben bu parayı fırsatçılara versem üreten adamın hakkına girmiş olurum.
Ağlamayın insanlar istediği fiyata satar car car konuşuyorsunuz anca

Geri