AULA F75 AMA DÖRT RENK VE ÜÇ SWİTCH SEÇENEĞİ - VERGİSİZ 757 TL

Bende ödeme esnasında vergi çıkmıyor enteresan şekilde

Arkadaşlar hesapladım her kombinasyonu toplamında 11968 klavye var adamda dolandırıcı olma ihtimali yüksek

Kargo sadece Türkiye'de takip edilebilir diyor sanırsam. Yani Temu'daki gibi uçak indi vs. gözükmüyor sadece Türkiye'deki kargo şirketlerine geçtiği zaman takip var diyor.
Baska siparişlere baktım demiyor öyle bir şey sadece takip edilebilir diyor ilginç ya

Fırsatçılara para yedireceğimize bekleriz daha iyi, f75 olmadanda nefes alıp PC kullanabiliyoruz sonuçta.
ürünün stoğu bitmiş satan adam 200tl gibi makul bir kar ile satıyor bu fırsatçılık değil, burada ürünün doğru geleceği belli değil, gümrük memurlarının ne kadar vergi çıkaracağı da belli değil

ürünün stoğu bitmiş satan adam 200tl gibi makul bir kar ile satıyor bu fırsatçılık değil, burada ürünün doğru geleceği belli değil, gümrük memurlarının ne kadar vergi çıkaracağı da belli değil
Sürekli yenileniyor hocam ayrıca 200 TL kar koyan yok baktım 900 TL ürüne en az 400 TL kar koyulmuş sarı sitede. kusura bakma da üreten adam bu kadar kâr etmiyor ben bu parayı fırsatçılara versem üreten adamın hakkına girmiş olurum.

Geri