fruko.gzz
80+ Silver
Müşteri temsilcisiyle sağlıklı iletişim kuramıyorum birde sen dene istersen
Müşteri temsilcisiyle sağlıklı iletişim kuramıyorum birde sen dene istersen
Kargo sadece Türkiye'de takip edilebilir diyor sanırsam. Yani Temu'daki gibi uçak indi vs. gözükmüyor sadece Türkiye'deki kargo şirketlerine geçtiği zaman takip var diyor.Nasıl yani turkey to turkey diyo
Baska siparişlere baktım demiyor öyle bir şey sadece takip edilebilir diyor ilginç yaKargo sadece Türkiye'de takip edilebilir diyor sanırsam. Yani Temu'daki gibi uçak indi vs. gözükmüyor sadece Türkiye'deki kargo şirketlerine geçtiği zaman takip var diyor.
sağol bizim için matematik yapmışsınArkadaşlar hesapladım her kombinasyonu toplamında 11968 klavye var adamda dolandırıcı olma ihtimali yüksek
Hesap makinesi sağolsunsağol bizim için matematik yapmışsın
hangi işlemleri yapacağını bilmek de yetenekHesap makinesi sağolsun
AliExpress satıcıları genelde öyle ürünler geliyordu tabi alışveriş yapmayalı baya zaman olduBaştan aşağı ofsayt shop2313234 gibi satıcı adı mı olurmuş
Fırsatçılara para yedireceğimize bekleriz daha iyi, f75 olmadanda nefes alıp PC kullanabiliyoruz sonuçta.bunu alıp 15 gün bekleyeceğinize 1200 1300e sahibinden den alın kafanız rahat olsun
ürünün stoğu bitmiş satan adam 200tl gibi makul bir kar ile satıyor bu fırsatçılık değil, burada ürünün doğru geleceği belli değil, gümrük memurlarının ne kadar vergi çıkaracağı da belli değilFırsatçılara para yedireceğimize bekleriz daha iyi, f75 olmadanda nefes alıp PC kullanabiliyoruz sonuçta.
Sürekli yenileniyor hocam ayrıca 200 TL kar koyan yok baktım 900 TL ürüne en az 400 TL kar koyulmuş sarı sitede. kusura bakma da üreten adam bu kadar kâr etmiyor ben bu parayı fırsatçılara versem üreten adamın hakkına girmiş olurum.ürünün stoğu bitmiş satan adam 200tl gibi makul bir kar ile satıyor bu fırsatçılık değil, burada ürünün doğru geleceği belli değil, gümrük memurlarının ne kadar vergi çıkaracağı da belli değil