fruko.gzz
80+ Silver
Hocam vergi çıkmamasının sebebi türkiyeden satış yapmasıymışEn az dedim ki o kadar da çıkar yani bi anlamı yok en kötü gelişi 1300 olacak
Hocam vergi çıkmamasının sebebi türkiyeden satış yapmasıymışEn az dedim ki o kadar da çıkar yani bi anlamı yok en kötü gelişi 1300 olacak
Hocam en ucuz 1500'den verdim 1 adet siyahım kaldı daha 4 tane de kargo da var gelecekHepsini sattınız mı ve kaça gitti toplam
Hahaha TR'den nasıl satış yapıyor bu çok değişik fiyat TL gözüküyor sepete atınca dolara dönüyorHocam vergi çıkmamasının sebebi türkiyeden satış yapmasıymış
gönderim kısmına bak turkey to turkey yazıyorHahaha TR'den nasıl satış yapıyor bu çok değişik fiyat TL gözüküyor sepete atınca dolara dönüyor
Sarı siteden mi sattınız yoksa dosta filan mıHocam en ucuz 1500'den verdim 1 adet siyahım kaldı daha 4 tane de kargo da var gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hahaha TR'den nasıl satış yapıyor bu çok değişik fiyat TL gözüküyor sepete atınca dolara dönüyor
gönderim kısmına bak turkey to turkey yazıyor
Evet hocam 2 adet'de letgo'dan alıcı çıktı oradan verdimSarı siteden mi sattınız yoksa dosta filan mı
Bu daha ilginçMesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam 2 adet'de letgo'dan alıcı çıktı oradan verdim
Baştan aşağı ofsayt shop2313234 gibi satıcı adı mı olurmuşBu daha ilginç
Alıntıyı görüntüle
Bu daha ilginç
Alıntıyı görüntüle
Knk bu seni bulunduğun bölge olmasınBu daha ilginç
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani turkey to turkey diyoKnk bu seni bulunduğun bölge olmasın
@Amd34 @fruko.gzzson mesajları okudum şimdi, satıcı Türkiyede mi yani anlamadım? Güvenilir ve vergisiz mi bir de?
Çözemedim valla ben göremedimNasıl yani turkey to turkey diyo
Yok alınmaz