Gazlı içecekler sivilce çıkmasına neden olur mu ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,282
Merhabalar, yaklaşık 5 senedir cildimdeki sivilcelerle uğraşıyorum. ( 17 yaşındayım ) Bu yüzden bir sürü şeyi yiyemiyorum fakat artık bayağı gına geldi gazlı içecekler sivilce çıkmasına neden olur mu ? Ona göre içmeyi planlıyorum. Arada kaldım sivilceyi tetikler diyen var tetiklemez diyen var.

Kişiden kişiye değişen bir şey. Mesela bende gazlı içecekler ve cips vs abur cuburlar hemen sivilce yapıyor, yemeyince de geçiyor. Sivilcelerden kurtulmanın en iyi yolu roaccutane tarzı doktor kontrolünde ilaç kullanmak.

Merhabalar, yaklaşık 5 senedir cildimdeki sivilcelerle uğraşıyorum. ( 17 yaşındayım ) Bu yüzden bir sürü şeyi yiyemiyorum fakat artık bayağı gına geldi gazlı içecekler sivilce çıkmasına neden olur mu ? Ona göre içmeyi planlıyorum. Arada kaldım sivilceyi tetikler diyen var tetiklemez diyen var.
Herkesin cildi farklıdır. Örneğin kimisinde çekirdek inanılmaz sivilce yapar ancak bende hayatım boyunca yapmadı. Bunu kesin olarak söyleyebilecek tek kişi doktordur. Forumda sağlık konuları açılmasını doğru bulmuyorum. Hepimizin cildi, vücutu aynı değil sonuçta.

Kişiden kişiye değişen bir şey. Mesela bende gazlı içecekler ve cips vs abur cuburlar hemen sivilce yapıyor, yemeyince de geçiyor. Sivilcelerden kurtulmanın en iyi yolu roaccutane tarzı doktor kontrolünde ilaç kullanmak.
1 sene zerotanin kullandım yanında 1000 mg antibiyotik çok sorunlu bir süreçti normalde bitmişti sorunum ama tekrar başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda sağlık konuları açılmasını doğru bulmuyorum. Hepimizin cildi, vücutu aynı değil sonuçta.
Bende arada kaldığımdan dolayı açmıştım internette doğru olanı bulmak zor belki burada anlayan birisi vardır diye açayım dedim.

olur diye üdşünüyorum fazla cips yemekte yapıyor.

1 sene zerotanin kullandım yanında 1000 mg antibiyotik çok sorunlu bir süreçti normalde bitmişti sorunum ama tekrar başladı.

Bende arada kaldığımdan dolayı açmıştım internette doğru olanı bulmak zor belki burada anlayan birisi vardır diye açayım dedim.
Demek ki hassas bir cildin var bu yüzden baharatlı, şekerli yiyeceklerden ve içeceklerden olabildiğince uzak dur biraz sağlıklı beslenmeye çalış yavaş yavaş geçer.

Cilt bakım ürünleri kullanabilirsin.

Ekler

• images.jpeg.jpg
    images.jpeg.jpg
    37.8 KB · Hit: 34
Demek ki hassas bir cildin var bu yüzden baharatlı, şekerli yiyeceklerden ve içeceklerden olabildiğince uzak dur biraz sağlıklı beslenmeye çalış yavaş yavaş geçer.
Sağlıklı beslenmek için çok uğraşıyorum da işte gına geliyor

Cilt bakım ürünleri kullanabilirsin.
O ürünlerin benzerlerini kullanıyorum

Muhtemelen genetik abimde falanda vardı.
Her iki ebeveyniniz de sivilce (akne) problemi yaşamış ya da hala yaşıyorsa muhtelemen siz de risk altındasınızdır. Yapılan bir çalışmaya göre sivilce (akne) sorunu yaşayan kişilerin %50'sinin birinci derece akrabalarının da sivilce (akne) sorunu yaşadığını göstermektedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri