ScarredCarped
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar bundan bir ay önce geaforce nowı kullanırken en fazla 10 dakika dakar bekletiyordu. Bir iki hafta önce bir anda en az 40 dakika bekleme süreleri almaya başladık bu bir kaç gün önce bir anda düzeldi ve 5 dakika almaya başladık derken Balkanlara geaforce now getirildi bununla beraber (Sanırsam iyi bir pazarlama yapmışlar) bütün Avrupa sunucuları doldu.Amerika sunucuları ping dolayısıyla oynanmıyor. Zaten en az 1.30 saat bekleyip 1 saatlik oturum veriyor Amerika olduğu için görüntü ve pinkden çileden çıkıyoruz. Kurucular sürümü almak isteyincede bize kontenjan oluşturmasını bekliyoruz(açıldıysa düzeltin) Zaten pahalı. Ben en azından bir açıklama bekliyorum şirket tarafından. Ve türkiyeye özel bir fiyatlandırma içinde bu konuyu bir yerlere ulaştırmak istediğimden dolayı bu konuyu açmak istedim. Yeni sunucu ne zaman açılacak biz bu sistemle bayadır bir bilgisayar almaktan vazgeçmiştik ama bu durum bizim canımızı çok sikmaya başladı en azından buradan derdimize su dökülür desteklerinizi bekliyorum