Geaforce Now'ın artık Sunucu Eksikliği

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bundan bir ay önce geaforce nowı kullanırken en fazla 10 dakika dakar bekletiyordu. Bir iki hafta önce bir anda en az 40 dakika bekleme süreleri almaya başladık bu bir kaç gün önce bir anda düzeldi ve 5 dakika almaya başladık derken Balkanlara geaforce now getirildi bununla beraber (Sanırsam iyi bir pazarlama yapmışlar) bütün Avrupa sunucuları doldu.Amerika sunucuları ping dolayısıyla oynanmıyor. Zaten en az 1.30 saat bekleyip 1 saatlik oturum veriyor Amerika olduğu için görüntü ve pinkden çileden çıkıyoruz. Kurucular sürümü almak isteyincede bize kontenjan oluşturmasını bekliyoruz(açıldıysa düzeltin) Zaten pahalı. Ben en azından bir açıklama bekliyorum şirket tarafından. Ve türkiyeye özel bir fiyatlandırma içinde bu konuyu bir yerlere ulaştırmak istediğimden dolayı bu konuyu açmak istedim. Yeni sunucu ne zaman açılacak biz bu sistemle bayadır bir bilgisayar almaktan vazgeçmiştik ama bu durum bizim canımızı çok sikmaya başladı en azından buradan derdimize su dökülür desteklerinizi bekliyorum

Reis sabah saatlerinde 10 gibi falan direk girebliyorsun sıra olmuyor. Ama öğlen saatine doğru çoğu geforce now kullanıcılarının online dersi bitiyor ve oyun oynuyor. Ve de Cyberpunk 2077 çıkınca artık hiç boş kalmadı sistemler. Benim önerim sabah saatlerinde girmeye çalış akşam saatlerinde girmek imkansız oluyor.

Reis sabah saatlerinde 10 gibi falan direk girebliyorsun sıra olmuyor. Ama öğlen saatine doğru çoğu geforce now kullanıcılarının online dersi bitiyor ve oyun oynuyor. Ve de Cyberpunk 2077 çıkınca artık hiç boş kalmadı sistemler. Benim önerim sabah saatlerinde girmeye çalış akşam saatlerinde girmek imkansız oluyor.
kardeşim ben zaten nvidia tarafından bir açıklama bekliyorum bu streaming servis işini google veya microsofta kaptırmayacaklarından eminim bu yüzden şirket tarafından bir açıklakma gelmeli diye düşünüyorum yada en kısa zamandan bu sorunu çözmeleri temennim ve sabah saatlerinde boş olması normal ama ben akşamları bilgisayarı iyi olmayan arkadaşlarımla eğleniyorum bu yüzden bu önerin bana uymuyor.

kardeşim ben zaten nvidia tarafından bir açıklama bekliyorum bu streaming servis işini google veya microsofta kaptırmayacaklarından eminim bu yüzden şirket tarafından bir açıklakma gelmeli diye düşünüyorum yada en kısa zamandan bu sorunu çözmeleri temennim ve sabah saatlerinde boş olması normal ama ben akşamları bilgisayarı iyi olmayan arkadaşlarımla eğleniyorum bu yüzden bu önerin bana uymuyor.
Kanka tamam ben seni anladım. Benimde PCim çok iyi değil, birkaç oyun için girmek zorunda kalıyorum. Dediğin gibi herkes arkadaşlarıyla oynamak istiyor ama Cyberpunk yüzünden şuan bende kullanamıyorum. 2-3 gün önce bulgaristana sunucu eklediler ama sürede hiç değişiklik olmadı aksine arttı. Benim online dersim var öğlen 12 gibi tenefüsüm oluyor 1 saat o zaman 5dk bekleyip giriyorum. Tek önerebilecğeim çözüm yolu bu ne kadar erken o kadar iyi.

Kanka tamam ben seni anladım. Benimde PCim çok iyi değil, birkaç oyun için girmek zorunda kalıyorum. Dediğin gibi herkes arkadaşlarıyla oynamak istiyor ama Cyberpunk yüzünden şuan bende kullanamıyorum. 2-3 gün önce bulgaristana sunucu eklediler ama sürede hiç değişiklik olmadı aksine arttı. Benim online dersim var öğlen 12 gibi tenefüsüm oluyor 1 saat o zaman 5dk bekleyip giriyorum. Tek önerebilecğeim çözüm yolu bu ne kadar erken o kadar iyi.
haklısın kardeşim bende sana yükleniyorm pardon sağol yardımcı olduğun için

haklısın kardeşim bende sana yükleniyorm pardon sağol yardımcı olduğun için
son bir şey daha eklemek istiyorum hafta sonları girmeniz zor olur hafta içi deneyin daha çok zaten cyberpunkda o kadar fps vermediğini gördü çoğu kişi 1 aya kalmaz azalır rahatça girersiniz şimdiden iyi oyunlar

ben cyberpunk bahanesinini kabul etmiyorum sen koskoca ndvidia sın güzel kardeşim bu oyun sayesinde hem streaming sistemini pazarladın hemde ekran kartının gücünü göstermek için kullandın hemde dlss teknolojisinin önemini ön plana çıkardın tüm bu kadar pazarlama yapabildiğin oyunun getirdiği sorumlulukları dlss hariç karşılamadın. Bu sorunların farkındaydın ama insanların güvenini kırdın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,969
Üyeler
188,858
Son üye
hausekaos
Geri