Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Yeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Kötü yorumlar mutlaka gelecektir onları dikkate almanı öneririmYeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Bunu bile yapamayanlar var bence güzel olmuş arka planı da şerit şerit karalarsan tam şizofreni resmi olur mükYeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
kardeşim bazen olmayınca olmuyor işte ya zorlamayacan çok...Yeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kadar ilgin var kursa git?Yeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
ilgi işi değil yetenek işi. yetenek yoksa bırakacan babuş başka çaresi yok. bende şahsen alexander rybak gibi keman çalmak istiyorum ama bazen olmuyor işte.Hocam bu kadar ilgin var kursa git?
Sade yetenkete yeterli değildir, çok çalışmak gerekir , gerçekten yapmak istiyorsa yapar benceilgi işi değil yetenek işi. yetenek yoksa bırakacan babuş başka çaresi yok. bende şahsen alexander rybak gibi keman çalmak istiyorum ama bazen olmuyor işte.
calisarakYeteneği nasıl craftlayabilirim? Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
HAHAHAasdıuJHHSDYFGDSYGkardeşim bazen olmayınca olmuyor işte ya zorlamayacan çok...
Mesaj otomatik birleştirildi:
gülerken dudağımı patlattım allah kahretsin
Eklerdeki resmi nereden buldun bu arada?kardeşim bazen olmayınca olmuyor işte ya zorlamayacan çok...
gülerken dudağımı patlattım allah kahretsin
gizli bilgi kardeşim baktıktan sonra sil.HA
HAHAHAasdıuJHHSDYFGDSYG
Eklerdeki resmi nereden buldun bu arada?