- Reaksiyon skoru
- 496
Biraz önce resim çizmeyi denedim. Ve çok kötüydü, beceriksiz olduğumu hatırladım. Beceri nasıl edinebilirim ki?
O kim ya?İçinde varsa yaparsın yoksa yapamassın aynı führer gibi
Adolf HİTLERO kim ya?
Ne alaka ki?Adolf HİTLER
Ne alaka ki?
Niye yazılım mısın?Sence beceriyi forumda sana verebilicekmiyiz? banada c++ dili yükleyin
Hocam bence insanların en büyük hatası her şeyin 1 günde olacağını sanıp harekete geçmeleri. Kötü olduğun bir olayda veya işte gelişmeye başladığını hissettiğinde üstüne daha çok duruyorsun ve bu da gelişmeni sağlıyor. Fakat denemeyi ne zaman bırakırsan gelişmen orada duruyor ve ilerleyemiyorsun. Bunu kendim de çok yapıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.Biraz önce resim çizmeyi denedim. Ve çok kötüydü, beceriksiz olduğumu hatırladım. Beceri nasıl edinebilirim ki?
Hocam bence insanların en büyük hatası her şeyin 1 günde olacağını sanıp harekete geçmeleri. Kötü olduğun bir olayda veya işte gelişmeye başladığını hissettiğinde üstüne daha çok duruyorsun ve bu da gelişmeni sağlıyor. Fakat denemeyi ne zaman bırakırsan gelişmen orada duruyor ve ilerleyemiyorsun. Bunu kendim de çok yapıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
1 Günde hiçbir şey öğrenemezsin ki zaten, youTube de araştırmalar yapacaksın her gün çizeceksin gelişmek için, aynı mantık her şey için de geçerliAlıntıyı görüntüle
Ya ama, bir resme baksana sence 1 günde bırakmalık değil mi bu resim?
Ben Roma mıyım?non uno die roma aedificata est - Roma bir günde kurulmadı