Neler Yeni

Gece konsolosluklar kapalımı

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar sea aklıma bir şey geldi internette araştırmaya çalıştım ama çıkmadı. Mesela rusyanın türkiyedeki konsolosluğu gece kapatılıyormu yada içeride gelen biri olur diye birileri olurmu yada konsoloslukların açılış kapanış saatlerine kinler kararveriyor bilen yazarsa güzel olur teşeküreler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar sea aklıma bir şey geldi internette araştırmaya çalıştım ama çıkmadı. Mesela rusyanın türkiyedeki konsolosluğu gece kapatılıyormu yada içeride gelen biri olur diye birileri olurmu yada konsoloslukların açılış kapanış saatlerine kinler kararveriyor bilen yazarsa güzel olur teşeküreler
bir gece gizlice konsoloslukta kalma çelinç falanmı çekeceksiniz ki hocam ?

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

Bura.K

80+ Silver
Vallahi benim ev Amerika Konsolosluğuna 3-5 adım uzakta hatta tam dibindeyim. Kapanma saati gibi bir şey hiç duymadım, görmedim. Akşam olsa bile giriş-çıkışlar oluyor idi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Vallahi benim ev Amerika Konsolosluğuna 3-5 adım uzakta hatta tam dibindeyim. Kapanma saati gibi bir şey hiç duymadım, görmedim. Akşam olsa bile giriş-çıkışlar oluyor idi.
oAAM. Isırırm. 0007 Bond. Oh yeah. Amerikaa. U Es Ey. Kam on beyb.

Top Bottom