Neler Yeni

Gece mesaisinde sadece kadınları evine bırakmak ?

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar çok büyük bir e-ticaret şirketinin deposunda çalışıyorum ve iki varidya şeklinde çalışılıyor (08.00-16.00///16.00-00.00) şeklinde. Ve fabrikada çok mesai oluyor mesaide 4 saat servis kalkması eve gitmem falan dün 04.45 i buldu. Servisciyle söyledim abi benim durağım eve 15 dk yürüme mesafesi gece vardiyasinda eve bırakma olmuyo mu diye oda bana sadece kadınları kapısının önüne kadar bırakıyoruz erkekler bindiği duraktan inmek zorunda dedi. Bu durum beni çok rahatsız etti çünkü gecenin o saatlerinde köpeğidir serserisidir çok var. Acaba insan kaynaklarına bu şikayetimi dile getirsem tekrar bir duzenleme getirirler mi

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Arkadaşlar çok büyük bir e-ticaret şirketinin deposunda çalışıyorum ve iki varidya şeklinde çalışılıyor (08.00-16.00///16.00-00.00) şeklinde. Ve fabrikada çok mesai oluyor mesaide 4 saat servis kalkması eve gitmem falan dün 04.45 i buldu. Servisciyle söyledim abi benim durağım eve 15 dk yürüme mesafesi gece vardiyasinda eve bırakma olmuyo mu diye oda bana sadece kadınları kapısının önüne kadar bırakıyoruz erkekler bindiği duraktan inmek zorunda dedi. Bu durum beni çok rahatsız etti çünkü gecenin o saatlerinde köpeğidir serserisidir çok var. Acaba insan kaynaklarına bu şikayetimi dile getirsem tekrar bir duzenleme getirirler mi
Mantıksız bi uygulama olmuş bence şirket bazlı bir karar değil

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
İsim ver boykot edelim :D.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
hocam çok büyük e-ticaret sitesi çayırovada mı :D

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Yok deil Ankara'da kazanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok deil Ankara'da

Başım belaya girer ağa boşver ya
Girmez ya dmden yaz rahat uyuyim nolur :D.

Kara*

80+ Silver
şikayetin işe yaramaz sorsan erkek adamsın gidersin ayağı çeker birçoğu eşitlik diye gezer. gece 4 civarı bi çıksalar şu sokaklara keşlere kekolara dediğin gibi denk gelse.

Tankman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayetin işe yaramaz sorsan erkek adamsın gidersin ayağı çeker birçoğu eşitlik diye gezer. gece 4 civarı bi çıksalar şu sokaklara keşlere kekolara dediğin gibi denk gelse.
İnşallah denk gelmez hocam ne diyim büyük terbiyesizlik bence yaptiklari

Top Bottom