Arkadaşlar biliyorsunuz bugün valoranta gece pazarı geldi gece pazarında 1065 vp indirimli iyon phantom var ve bana da phantom skini lazımdı ama mağazada şimşek phantom var oda 1775 vp sizce hangisi daha güzel yada hangisini tercih etmeliyim
İyon tabii ki.Arkadaşlar biliyorsunuz bugün valoranta gece pazarı geldi gece pazarında 1065 vp indirimli iyon phantom var ve bana da phantom skini lazımdı ama mağazada şimşek phantom var oda 1775 vp sizce hangisi daha güzel yada hangisini tercih etmeliyim
Arkadaşlar biliyorsunuz bugün valoranta gece pazarı geldi gece pazarında 1065 vp indirimli iyon phantom var ve bana da phantom skini lazımdı ama mağazada şimşek phantom var oda 1775 vp sizce hangisi daha güzel yada hangisini tercih etmeliyim iyon phantom illaki oyunda karşına çıkıp kullanmışsındır
Reis bayar mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü sürekli sürekli skin alma gibi bı durumum yok bazıları bayar yazmış farklı forumlardaEskiden oynarken en sevdiğim skin iyon phantomdu bence çok sade ve güzel sesi de güzeldi yanlış hatırlamıyorsam.
Şimşek phantom çok güzel hissetiyordu oynarkenİyon phantomu oyun içinde yerden alıp kullanmışsındır sana göre iyi hissettiren hangisiyae onu almalısın ben şahsen yeni skinleri almayı tercih ederim bu tarz durumlarda
uzun süre kullanılıp da baymayan skin olmaz. her gün en sevdiğin yemeği yesen bile bir süre sonra sıkılırsın. herkeste skin var zaten. yerden alır oynarsın sıkıldığındaReis bayar mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü sürekli sürekli skin alma gibi bı durumum yok bazıları bayar yazmış farklı forumlarda
sen şimşek al daha cafcaflı bitirişi falanda öyle en azından renkleri var iyon sadece beyaz sen bayar oReis bayar mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü sürekli sürekli skin alma gibi bı durumum yok bazıları bayar yazmış farklı forumlarda
Teşekkür ederim öneriniz içinsen şimşek al daha cafcaflı bitirişi falanda öyle en azından renkleri var iyon sadece beyaz sen bayar o
Mantıklı öneriniz için çok teşekkür ederimuzun süre kullanılıp da baymayan skin olmaz. her gün en sevdiğin yemeği yesen bile bir süre sonra sıkılırsın. herkeste skin var zaten. yerden alır oynarsın sıkıldığında
iyon bence netArkadaşlar biliyorsunuz bugün valoranta gece pazarı geldi gece pazarında 1065 vp indirimli iyon phantom var ve bana da phantom skini lazımdı ama mağazada şimşek phantom var oda 1775 vp sizce hangisi daha güzel yada hangisini tercih etmeliyim
Öneriniz için teşekürler ederimiyon bence net
Şimşek al geç dostum o zamanReis bayar mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü sürekli sürekli skin alma gibi bı durumum yok bazıları bayar yazmış farklı forumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimşek phantom çok güzel hissetiyordu oynarken
Önerin için teşekkür ederimŞimşek al geç dostum o zaman