Geceleri üst katımızdan sesler geliyor

Awar15

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba şu an Ankaradayım buraya doktora görünmek için geldim babamla birlikte ve şu an bir otelde kalıyoruz babamla birlikte ve aynı odada kalıyoruz şimdi geceleri üst kattaki odadan çok ses geliyor tıkırtı sesi televizyon sesi kapı çarpma sesi sifon sesi tık tak sesler zıplama sesi gibi sesler geliyor hatta bugün otel resepsiyonuna söyledik baktılar o oda boş orda kimse yok dediler bende anlamadım geceleri saat 11 oldu mu üst kattan sesler geliyor sabaha kadar kesilmiyor ve uyuyamıyoruz dün gece ben üst kattan sesler duydum uyuyamadım sabaha kadar ondan önceki gecede babam duymuş sesleri uyuyamamış her gün ordan ses geliyor resepsiyona söyledik bize orda kimse yok kimse kalmıyor dediler ne yapmalıyız?

Merhaba şu an Ankaradayım buraya doktora görünmek için geldim babamla birlikte ve şu an bir otelde kalıyoruz babamla birlikte ve aynı odada kalıyoruz şimdi geceleri üst kattaki odadan çok ses geliyor tıkırtı sesi televizyon sesi kapı çarpma sesi sifon sesi tık tak sesler zıplama sesi gibi sesler geliyor hatta bugün otel resepsiyonuna söyledik baktılar o oda boş orda kimse yok dediler bende anlamadım geceleri saat 11 oldu mu üst kattan sesler geliyor sabaha kadar kesilmiyor ve uyuyamıyoruz dün gece ben üst kattan sesler duydum uyuyamadım sabaha kadar ondan önceki gecede babam duymuş sesleri uyuyamamış her gün ordan ses geliyor resepsiyona söyledik bize orda kimse yok kimse kalmıyor dediler ne yapmalıyız?
Otel çalısanı kalıyor olabilir

Hocam bugün resepsiyona söyledik bize orda kimse kalmıyor dediler ama her kim kalıyorsa geceleri öyle sesler çıkarmak görgüsüzlüktür uyuyamıyoruz
Gece sesler çıktığında gidip bakmayı deneyebilirsiniz.

Ses gelmeye başladığında biriniz resepsiyonu çağırıp diğeriniz de kayıt alabilir. Resepsiyon üst kata çıkıp kim olduğuna bakacaktır.

Dün gece gidip bakacaktım zaten ama babam izin vermedi boşver uyu bakma dedi nasıl bakabilirim?
Babandan gizlice çıkmayı dene veya baban uyuduğunda gizlice çık bak. Bu arada bu sesler tam olarak saat kaçta bitiyor ?

Hocam bu sesler gece saat 11 de başlıyor sabah ta gün doğana kadar devam ediyor uyuyamıyoruz
Hocam babanız uyuduğunda gizlice çıkmanız gerek ya da babanızla birlikte bakabilirsiniz.

Ses gelmeye başladığında biriniz resepsiyonu çağırıp diğeriniz de kayıt alabilir. Resepsiyon üst kata çıkıp kim olduğuna bakacaktır.
Zaaten bugün resepsiyona söyledim bana orda kimse yok dediler bende anlamadım geceleri saat 11 oldu mu üst kattan sesler geliyor sabaha kadar kesilmiyor ve uyuyamıyoruz sabah 7 de gün doğuyor
Post automatically merged:

Hocam babanız uyuduğunda gizlice çıkmanız gerek ya da babanızla birlikte bakabilirsiniz.
Babama söylüyorum bakmıyor boş ver uyu diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,647
Üyeler
190,942
Son üye
merlinq
Geri