Geçen hafta aldığım bilgisayara bu ssd yi takabilir miyim?

Reaksiyon skoru
4
Geçen hafta bir bilgisyar aldım içinde 1 tb ssd vardı bana yetmeyecek gibi bu kadar alan şuanda 120 gb alan kaldır sadece içindeki ssd bu.
Aynısından bir tane daha alsam taksam olur mu anakartım asus tuf gaming x870 ?
Birde sinerji sitesi güvenilir mi?

Aynısından olur, KC3000 de olur.

Sinerji güvenilir. Satış sonrası destek konusunda kullanıcı deneyimleri önemli.

Geçen hafta bir bilgisyar aldım içinde 1 tb ssd vardı bana yetmeyecek gibi bu kadar alan şuanda 120 gb alan kaldır sadece içindeki ssd bu.
2 gen5 2 gen4 yuvan var zaten gen5 bile takılabilir hiçbir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram değil ki bu?ssd lerde uyumluluk sorunu olmaz ramlerdeki gibi
Anakarttaki soket cpuya direkt bağlı değilse sorun olur

2 gen5 2 gen4 yuvan var zaten gen5 bile takılabilir hiçbir sorun olmaz

Anakarttaki soket cpuya direkt bağlı değilse sorun olur
x870 anakartı olduğuna göre iyi bir işlemcisi var yeteri kkadar pcie lane i vardır cpu nun

x870 anakartı olduğuna göre iyi bir işlemcisi var yeteri kkadar pcie lane i vardır cpu nun
Önemli olan hattın olması değil soketlerin kaçının cpuya direkt bağlı olduğu x870 bile olsa bazı serilerde 2.yi vermeyebiliyorlar

2 gen5 2 gen4 var ama kitapçığa bakmadan hangisi direkt cpuya bağlı anlamak zor ayrıca x870den çok var hangi x870 o da önemli

Asus TUF GAMING X870-PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX

İstediğin her türlü M2 SSD yi takarsın, bence zaten ana SSD güzel depolama amaçlı olarak daha düşük kalite 2TB bir şey almak mantıklı olur zaten depolama için kullanılır disk. Tabi yüksek disk hızı isteyen bir işiniz varsa onu bilemem.

Asus TUF GAMING X870-PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX
Anakarti da kaçtane SSD takılı ilk sorum ikinci sorum işlemcin ne ve tavsiyem eğer gen5 Yuvan boşta ise ve biraz daha paran varsa daha iyi bir gen5 SSD öneririm tam bilmiyorum akıl vermek istemediğim bir konu ama bu gen 5 SSD Ler bir şekilde birbirine eşleniyor ve tek modül gibi daha yüksek okuma yazma hızında çalışıyor GBT ye bir sor bence ssd performansina çok etki eder soketlerin yakın konumunda hangisi gen 5 ben 4 yazar yada en basiti anakartin modelini Google ye yaz orda resimler kısmına gir orda çoğu zaman oklarla anakart üstündeki yerlerin neler olduğunu gösteriyor .

1 tane ssd takılı şuan
işlemcim 7 7800x3d

internette bu yazıyor=iki adet PCIe 5.0 M.2 yuvasına sahip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye