Geçici Süreliğine İ5 10400 APU Sistem Nasıldır ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Wade
O anakart yerine Biostar H410 öneririm.

Neden hocam? B serisi anakart daha iyidir diye düşünmüştüm.
İlerde 10600 10700 gibi işlemcilere yükseltme yapmayacaksanız Biostar H410 iyidir çünkü diğer kartlara nazaran 70 80 TL daha ucuz.
Intel 11.nesilde her iki karta da desteği kestiği için B460 lar artık düşük bütçe için saçma oldu.
İlerde 10600 10700 gibi işlemcilere yükseltmek isterseniz o zaman B460 alın.

Eğer kullanacağınız kasa RGB ise yani kontrol edilebilir ise o zaman MSI B460M Pro almak daha mantıklı.

• Beğen
Harbiden hocam i5 10400f alıp kalan paraya ekrna kartı alabilirsiniz idarelik.

• Beğen
İlerde 10600 10700 gibi işlemcilere yükseltme yapmayacaksanız Biostar H410 iyidir çünkü diğer kartlara nazaran 70 80 TL daha ucuz.
Intel 11.nesilde her iki karta da desteği kestiği için B460 lar artık düşük bütçe için saçma oldu.
İlerde 10600 10700 gibi işlemcilere yükseltmek isterseniz o zaman B460 alın.

Eğer kullanacağınız kasa RGB ise yani kontrol edilebilir ise o zaman MSI B460M Pro almak daha mantıklı.
Hocam desteği kestiğini bilmiyordum 10. Nesil için yükseltmem ancak ileriye dönük bir ekran kartı benim için daha iyi olur ne önerirsiniz ? Ayrıca RGB takıntım yok fakat biraz marka takıntım var. Yazdığım sistemde de RGB siz Corsair kasa var nasıl sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bana da gtx 760 daha iyi gibi geldi ancak aklıma kuzenimin eski pc sinde HD 7 serisi bir ekran kartı olduğu aklıma geldi 7870 yads 7850 sanırım bunlar nasıldır ? Çünkü hala duruyorsa ücretsiz alabilirim.

Hocam desteği kestiğini bilmiyordum 10. Nesil için yükseltmem ancak ileriye dönük bir ekran kartı benim için daha iyi olur ne önerirsiniz ? Ayrıca RGB takıntım yok fakat biraz marka takıntım var. Yazdığım sistemde de RGB siz Corsair kasa var nasıl sizce ?

Hocam bana da gtx 760 daha iyi gibi geldi ancak aklıma kuzenimin eski pc sinde HD 7 serisi bir ekran kartı olduğu aklıma geldi 7870 yads 7850 sanırım bunlar nasıldır ? Çünkü hala duruyorsa ücretsiz alabilirim.
Ancak 75 serisi ise sanırım almam biraz güçsüz.

Bu parçaları akakçeden arat .

10400
MSI B460M PRO ( A PRO DEĞİL BAK SADECE M PRO YAZMASI LAZIM)
Adata xpg bellek sizin seçtiğinz
MSI MAG 100R RGB KASA
XPG Pylon 550W PSU

• Beğen
powerboost psu kullanmayın

• Beğen
Apu toplayacaksan AMD ye yönelmelisin.

Aynen hocam şuan dediğim ekran kartları idarelik.10400f max hangi ekran kartını besleyebilir ? Ya da en ideal ekran kartı hangisidir ?
1080P de 5700XT diye biliyorum.

• Beğen
Geri