Geçmeyen göz altı morluğu

xFavian

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra olarak her sabah yüzüme buz sürmeme rağmen düzelmiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Baba tarafındada olan bir durum.

Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra olarak her sabah yüzüme buz sürmeme rağmen düzelmiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Baba tarafındada olan bir durum.
ekran süreni azalt hocam

Göz altı morluğu genetiktir geçmez. Lazer ile geçici süreliğine morluğu giderenler var ama bir süre sonra tekrar geri geliyor.

Çay demledikten sonra kalan posayı bir obje yardımıyla bir yere sıkıp yüzüne sür. Özellikle göz altlarına faydasını görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,199
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri