Neler Yeni

Geçmeyen göz altı morluğu

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra olarak her sabah yüzüme buz sürmeme rağmen düzelmiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Baba tarafındada olan bir durum.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra olarak her sabah yüzüme buz sürmeme rağmen düzelmiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Baba tarafındada olan bir durum.
ekran süreni azalt hocam

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Knispel

80+ Bronze
Göz altı morluğu genetiktir geçmez. Lazer ile geçici süreliğine morluğu giderenler var ama bir süre sonra tekrar geri geliyor.

Ukhai

80+ Bronze
Göz altı morluğu genetiktir düzelmez.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Çay demledikten sonra kalan posayı bir obje yardımıyla bir yere sıkıp yüzüne sür. Özellikle göz altlarına faydasını görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,813
Üyeler
164,386
Son üye
mucahitberran
Top Bottom