Neler Yeni

Geçmeyen Wattman hatası

Zayron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Sarıyıldız
Ekran kartım RX 580 Armor Temmoz 2019'da İtopya'dan aldım.O zamanlar fazla önemsemediğim ayda 1 gelen wattman hatası şuan dahada artmış durumda.Radeon yazılımını 2020 ye sürümüne güncellediğimden beri bildirim yerinde wattman hatası yazmıyor ama wattman hatası olduğuna eminim aynı sorunları gösteriyor çünkü ekran donuyor anakartın açılırken yanan beyaz ışığı yanıyor sonrasında ekran gidiyor ve düğmeden bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor.Bir çok yerde çözümlerini araştırdım frekans ayarı vs. diyorlar yapmama rağmen hatayı verince kendi kendine radeon ayarları sıfırlanıyor ekran kartını şuanda garantiye göndersem 1-1.5 ayı bulur diyorlar şuanda ekran kartsız yapamam bu hata nasıl geçer garantiye göndermek şart mı
1588419174905.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

isimsizüye

80+ Gold
Ekran kartım RX 580 Armor Temmoz 2019'da İtopya'dan aldım.O zamanlar fazla önemsemediğim ayda 1 gelen wattman hatası şuan dahada artmış durumda.Radeon yazılımını 2020 ye sürümüne güncellediğimden beri bildirim yerinde wattman hatası yazmıyor ama wattman hatası olduğuna eminim aynı sorunları gösteriyor çünkü ekran donuyor anakartın açılırken yanan beyaz ışığı yanıyor sonrasında ekran gidiyor ve düğmeden bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor.Bir çok yerde çözümlerini araştırdım frekans ayarı vs. diyorlar yapmama rağmen hatayı verince kendi kendine radeon ayarları sıfırlanıyor ekran kartını şuanda garantiye göndersem 1-1.5 ayı bulur diyorlar şuanda ekran kartsız yapamam bu hata nasıl geçer garantiye göndermek şart mı Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
kullandığın sürücü ne

Sanflex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berk Özgür
Sorununuz düzeldi mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç