Amerikada doğup jeff bezosun geçmişteki haline yardımcı olup ileride 1milyar dolar hediye eder banaTurkiyeden en uzak ulkede dogmak isterdim
Ben kahraman olmasamda olur padişahım çok yaşaFatih'e vermek yerine kendin kullan, kahraman olursun
40 sene boyunca iddia sonuçlarını sayısal loto sonuçlarını wlırdım sonrasında ekran kartı alırdım sonrasında amerika ekonomik krizinden önce tüm hisseleri açığa satardım türkiyenin de tüm hisselerini açığa satardım daha o zamanlara bu zamanın teknolojilerini getirir insan ırkını çok daha hızlı geliştirtirdim yapay zekayı öğretirdim sonrasında zengin olunca siyasiler bana inancağı için bunları halka inandırırdım halka her gün 1 saat kitap okuma saati gibi bir şey yqpardım siyasilerle konsşur iş gücündeki zararlarını cebimden verirdim sonrasında dünyada herkesin refah seviyesi yükseleceği için halkla toplanıp hükümete darbe yaptırırdım sonra çalıp çırpan hükümetlerini düşürürdüm kısacası dünyayı yönetmeye başlardımHangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadım
Bir de mâlum hükümeti seçmemelerini söylerdim türk halkına bu kadar çok yükselttiğim için refahlarını beni seçmelerini söylerdim ülkenin tüm parası ile amerikanın hisselerini açığa satardım sonra krizde imf gibi ülkelere destek verirdim dünyayı türkiye yönetirdi40 sene boyunca iddia sonuçlarını sayısal loto sonuçlarını wlırdım sonrasında ekran kartı alırdım sonrasında amerika ekonomik krizinden önce tüm hisseleri açığa satardım türkiyenin de tüm hisselerini açığa satardım daha o zamanlara bu zamanın teknolojilerini getirir insan ırkını çok daha hızlı geliştirtirdim yapay zekayı öğretirdim sonrasında zengin olunca siyasiler bana inancağı için bunları halka inandırırdım halka her gün 1 saat kitap okuma saati gibi bir şey yqpardım siyasilerle konsşur iş gücündeki zararlarını cebimden verirdim sonrasında dünyada herkesin refah seviyesi yükseleceği için halkla toplanıp hükümete darbe yaptırırdım sonra çalıp çırpan hükümetlerini düşürürdüm kısacası dünyayı yönetmeye başlardım
Adrese takipli füzeyi filan vermezdim bana atarlardı yoksa
Heh bir de olacak şeylerı alırdım halka şu tarih şu saattte şu olacak derdim artık benim ilahi güç olduğuma inanırdı dünya ve bum artık dünyayı ben yönetiyorum sonra kendi neslime dünyayı yönettirirdim işte padişahlık gibi ama tüm dünyay8 yönetiyoruzHangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadım