Neler Yeni

Geçmişe Gitme Hakkınız Olsa Ne Yapardınız?

.RBO.

80+ Silver
Mini gun alıp fatihe veririm İstanbul'un fethi 2dk sürer sonra Londra'ya kadar fetih keyfi 😁

whoamii

80+ Silver

Umut0526

80+ Silver
Heralde sevdiğim kıza açılırdım. Haberi vardı zaten ama ne bilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Coinlere iyi bir yatırım yapardım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,699
İsim
Mert Can Ergün
dolar alirdim okul zamanima dönerdim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2
40 sene boyunca iddia sonuçlarını sayısal loto sonuçlarını wlırdım sonrasında ekran kartı alırdım sonrasında amerika ekonomik krizinden önce tüm hisseleri açığa satardım türkiyenin de tüm hisselerini açığa satardım daha o zamanlara bu zamanın teknolojilerini getirir insan ırkını çok daha hızlı geliştirtirdim yapay zekayı öğretirdim sonrasında zengin olunca siyasiler bana inancağı için bunları halka inandırırdım halka her gün 1 saat kitap okuma saati gibi bir şey yqpardım siyasilerle konsşur iş gücündeki zararlarını cebimden verirdim sonrasında dünyada herkesin refah seviyesi yükseleceği için halkla toplanıp hükümete darbe yaptırırdım sonra çalıp çırpan hükümetlerini düşürürdüm kısacası dünyayı yönetmeye başlardım
Adrese takipli füzeyi filan vermezdim bana atarlardı yoksa

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Bitcoinin böyle olacağını bilseydim o zamana bir sürü bitcoin alırdım koyardım köşeye :D :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
40 sene boyunca iddia sonuçlarını sayısal loto sonuçlarını wlırdım sonrasında ekran kartı alırdım sonrasında amerika ekonomik krizinden önce tüm hisseleri açığa satardım türkiyenin de tüm hisselerini açığa satardım daha o zamanlara bu zamanın teknolojilerini getirir insan ırkını çok daha hızlı geliştirtirdim yapay zekayı öğretirdim sonrasında zengin olunca siyasiler bana inancağı için bunları halka inandırırdım halka her gün 1 saat kitap okuma saati gibi bir şey yqpardım siyasilerle konsşur iş gücündeki zararlarını cebimden verirdim sonrasında dünyada herkesin refah seviyesi yükseleceği için halkla toplanıp hükümete darbe yaptırırdım sonra çalıp çırpan hükümetlerini düşürürdüm kısacası dünyayı yönetmeye başlardım
Adrese takipli füzeyi filan vermezdim bana atarlardı yoksa
Bir de mâlum hükümeti seçmemelerini söylerdim türk halkına bu kadar çok yükselttiğim için refahlarını beni seçmelerini söylerdim ülkenin tüm parası ile amerikanın hisselerini açığa satardım sonra krizde imf gibi ülkelere destek verirdim dünyayı türkiye yönetirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2
Heh bir de olacak şeylerı alırdım halka şu tarih şu saattte şu olacak derdim artık benim ilahi güç olduğuma inanırdı dünya ve bum artık dünyayı ben yönetiyorum sonra kendi neslime dünyayı yönettirirdim işte padişahlık gibi ama tüm dünyay8 yönetiyoruz

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1. Sınıfa geri döner elimde ne varsa BTC'ye basardım ve birçok maçın sonucunu alıp parayı katlardım.(YTD)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Lan baktımda en şeytani plan bendeymiş siz hep böyle güzel mi düşünüyorsunuz ben mi şeytaniyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,086
Üyeler
162,613
Son üye
2025team
Top Bottom