Neler Yeni

Geçmişe Gitme Hakkınız Olsa Ne Yapardınız?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen yaza gidip itopyada ki rx580 sistemi alır şuanda ekran kartını satardım. Kuzenlerim al al diye diye laptopu aldık şuan beni üzmediği gün yok.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Hangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2
100 btc ile 1 pizza alınan döneme gidersim

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Peygamber efendimizin zamanina giderdim
o zamana gidip napcaksın ki? eğer müslümansan o zamanlar müslümanlara hep eziyet çektirip öldürdüler ve büyük ihtimal sen de eziyet çekerdin belki de ölecektin

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
o zamana gidip napcaksın ki? eğer müslümansan o zamanlar müslümanlara hep eziyet çektirip öldürdüler ve büyük ihtimal sen de eziyet çekerdin belki de ölürdün
Hayir peygamberimizin elini öperdim tek istedigim o

¥usuff

80+ Silver
Hangi zamana gidip ne yapardınız? Ben söyleyeyim;
Geçen yaza gidip elimdeki 4k parayı "babamın tavsiyesi üzerine" laptop almak yerine 2-3 tane RX 5700XT alıp ETH kazmaya başlardım o.O2 Daha sonra yeni kart parası birikince bir tane daha eklerdim, sonra bir tane daha ve ondan sonra da ETH'leri satmak yerine biriktirirdim, daha sonra ileride de mining bitmeden hem elimdeki ekran kartlarını hem de coinleri satardım hoop zengin olmwk:kappa:. Oyun oynamaktan feragat etmem gerekirdi ama olsun, zaten laptop alınca da oynayamadımo.O2
seattle 1989 metallica konserine gider 5 6 tane bm800 veya başka bir mikrofon alırdım ve onlara verirdim bak bu daha güzel diye .

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tüm kuponları oynar milyoner olurdum. Nede olsa maç sonuçlarını biliyom.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Babama bitcoin aldırırdım, şimdi mantıken 500 600k parası olurdu.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
1- Bitcoin alırdım. 2- O kadar bilgisayar oyunu oynayacağıma kendimi yazılıma verirdim

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
biri bana 2 - 3 yıl önce benim babam bana havuz yaptıracak demişti biri bende susup kalmıştım orda napim demek isterdim...

buff

80+
Onunla hiç tanışmayıp hayatımdan ve kendimden kaybettiğim 5 seneyi ve ileride bunalımla bekleyen bir kaç seneyi daha kurtarmış olurdum.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Yasuo'yu oyuna getirtmezdim, Kemal Sunal'ı uçağa bindirmezdim, bilgisayar toplardım, bitcoin alırdım yüzlerce binlerce

Top Bottom